Nasturtium
Fanka BB :)
To co dzisiaj na obiad macie?
Tak, mam co robić w pracy, ale mi się nie chce .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napojew temacie mlek roślinnych, ja tez tylko takie uznaje, akurat jest fajna promka w biedrze
Dzięki, musze sobie własnie kupić odzywkę bo mam sporo przepisów z tym dodatkiemBardzo polecam białko, mam o smaku białej czekolady i z mlekiem albo wodą jest sztos !!!! Nawet mi to słodycze zastępuje
To zrób sobie skyrniczek, prosty, zdrowy.a ja mogłabym słodkie jeść śniadanie obiad , kolację już nie. Ale w formie słodkiej a nie słodyczy. A słodycze do kawy, ale preferuję ciasta... taki serniczek mniam
dla mnie ciasta mogą nie istnieć. Jedyne co mi potrzeba to kinder country 2x na miesiąc i mi wystarczya ja mogłabym słodkie jeść śniadanie obiad , kolację już nie. Ale w formie słodkiej a nie słodyczy. A słodycze do kawy, ale preferuję ciasta... taki serniczek mniam
ja po słodkich posiłkach jestem praktycznie od razu głodna a owoców też jem dużo, ale najbardziej lubię te trochę kwaśneJa do tej pory miałam podobnie, ale zaczynam właśnie przygodę ze słodkimi śniadaniami i nawet jakoś idzie.
Kiedyś owoce jadłam średnio raz na tydzień, teraz codziennie.
Ja 'carbonare' po mojemu xD makaron, 2 żółtka, parmezan, czosnek i na to posypany chrupiący bekonTo co dzisiaj na obiad macie?