reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Kobitki ja ostatnie dni przeżyłam w wielkim stresie, w piatek 13tego....musiałam pożegnać mojego 15letniego psiaka bardzo to przeżywam mam nerwobóle plecy kompletnie odmówiły mi posłuszeństwa partner siostra rozmasowują mi pomaga to na chwilę, wczoraj miałam wizytę bo byłam zapisana na usg 3/4d zapytałam lekarza u którego byłam czy czymś mogę smarować to zasugerował to co wiedziałam czyli paracetamol w tabletkach.. Może macie jakieś sposoby lub ćwiczenia na rozluźnienie które stosujecie?

Kobitki ja ostatnie dni przeżyłam w wielkim stresie, w piatek 13tego....musiałam pożegnać mojego 15letniego psiaka bardzo to przeżywam mam nerwobóle plecy kompletnie odmówiły mi posłuszeństwa partner siostra rozmasowują mi pomaga to na chwilę, wczoraj miałam wizytę bo byłam zapisana na usg 3/4d zapytałam lekarza u którego byłam czy czymś mogę smarować to zasugerował to co wiedziałam czyli paracetamol w tabletkach.. Może macie jakieś sposoby lub ćwiczenia na rozluźnienie które stosujecie?
Współczuję… ja też w piątek 13 musiałam odwiedzić weterynarza, no ale nie było tak powaznie
Może spróbuj ćwiczeń na piłce? Czytałam że jest to dobry sposób na bóle kręgosłupa, na 100% nie wiem bo dopiero czekam na swoją ;) Lub takie mascie miętowe rozgrzewające

oj to okropne co przeżywasz , ja sama jestem psia mama i niewyobrazam sobie życia bez mojej kompanki 🩷 kiedyś niestety też czeka nas rozłąka , ale staram się o tym nie myśleć bo to będzie okropne przeżycie bo człowiek tak się zżył z psiakiem że szkoda słów… 3maj się ❤️ potrzeba czasu…

Hej, przykro mi z powodu twojego pieska :(
Jesli chodzi o bole, to mnie bardzo pomagaja: pilka do cwiczen, masaz (sa specjalne profesjonalne masaze dla kobiet w ciazy), fizjoterapia i joga. Gin odradzila mi jakiekolwiek masci nagrzewajace, szczegolnie w okolicach brzucha, lepiej miejscowo przylozyc termofor.
A i fizjo jeszcze moze zalozyc tape na odciazenie, jesli to bole z tego powodu. Ja sie borykam z bolem stawu krzyzowo-biodrowego. Mam nadzieie, ze to pomoze ❤️🙏

Hej dziewczyny,
Sprzedam taka nakladke przewijak na komode. Pasuje do komod z ikei.
Wymiary zew: dlugosc 72cm, wys 12cm, szer 54cm, otwor wewnatrz 50x50
Przydalaby sie ktorejs?

Załączniki

• IMG_7142.png
    IMG_7142.png
    476,8 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_7143.png
    IMG_7143.png
    517,9 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_7144.png
    IMG_7144.png
    371,7 KB · Wyświetleń: 24
Dziewczyny czy wy też nie możecie spać? Jest 5:30, ja nie śpię od 3. Nie wiem czy mam wstać i normalnie zacząć coś robić. Nie wiem w sumie nawet co miałabym robić bo wszystko ogarnęłam na nowy rok 😅 masakra jakaś

Dziewczyny czy wy też nie możecie spać? Jest 5:30, ja nie śpię od 3. Nie wiem czy mam wstać i normalnie zacząć coś robić. Nie wiem w sumie nawet co miałabym robić bo wszystko ogarnęłam na nowy rok 😅 masakra jakaś
Też mam z tym problem + częste wizyty w toalecie nie pomagają się dobrze wyspać. A jak już wstanę zjem śniadanko to odechciewa mi się cokolwiek robić 🫢
Wczoraj sporo czytałam o kosmetykach dla noworodków macie juz jakieś wybrane? I te rodzaje butelek smoczków nie mam pojęcia co kupić coś polecacie? 😉

reklama
Do góry