Ankosik
Fanka BB :)
Mój też nie jest zachwycony, ale wie że to dla mojego komfortu i wyspania, więc nie protestujeMój by mnie zabił jakbym w nocy okno otworzyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też nie jest zachwycony, ale wie że to dla mojego komfortu i wyspania, więc nie protestujeMój by mnie zabił jakbym w nocy okno otworzyła
Współczuję… ja też w piątek 13 musiałam odwiedzić weterynarza, no ale nie było tak powaznieKobitki ja ostatnie dni przeżyłam w wielkim stresie, w piatek 13tego....musiałam pożegnać mojego 15letniego psiaka bardzo to przeżywam mam nerwobóle plecy kompletnie odmówiły mi posłuszeństwa partner siostra rozmasowują mi pomaga to na chwilę, wczoraj miałam wizytę bo byłam zapisana na usg 3/4d zapytałam lekarza u którego byłam czy czymś mogę smarować to zasugerował to co wiedziałam czyli paracetamol w tabletkach.. Może macie jakieś sposoby lub ćwiczenia na rozluźnienie które stosujecie?
oj to okropne co przeżywasz , ja sama jestem psia mama i niewyobrazam sobie życia bez mojej kompanki kiedyś niestety też czeka nas rozłąka , ale staram się o tym nie myśleć bo to będzie okropne przeżycie bo człowiek tak się zżył z psiakiem że szkoda słów… 3maj się potrzeba czasu…Kobitki ja ostatnie dni przeżyłam w wielkim stresie, w piatek 13tego....musiałam pożegnać mojego 15letniego psiaka bardzo to przeżywam mam nerwobóle plecy kompletnie odmówiły mi posłuszeństwa partner siostra rozmasowują mi pomaga to na chwilę, wczoraj miałam wizytę bo byłam zapisana na usg 3/4d zapytałam lekarza u którego byłam czy czymś mogę smarować to zasugerował to co wiedziałam czyli paracetamol w tabletkach.. Może macie jakieś sposoby lub ćwiczenia na rozluźnienie które stosujecie?
Hej, przykro mi z powodu twojego pieskaKobitki ja ostatnie dni przeżyłam w wielkim stresie, w piatek 13tego....musiałam pożegnać mojego 15letniego psiaka bardzo to przeżywam mam nerwobóle plecy kompletnie odmówiły mi posłuszeństwa partner siostra rozmasowują mi pomaga to na chwilę, wczoraj miałam wizytę bo byłam zapisana na usg 3/4d zapytałam lekarza u którego byłam czy czymś mogę smarować to zasugerował to co wiedziałam czyli paracetamol w tabletkach.. Może macie jakieś sposoby lub ćwiczenia na rozluźnienie które stosujecie?
Też mam z tym problem + częste wizyty w toalecie nie pomagają się dobrze wyspać. A jak już wstanę zjem śniadanko to odechciewa mi się cokolwiek robićDziewczyny czy wy też nie możecie spać? Jest 5:30, ja nie śpię od 3. Nie wiem czy mam wstać i normalnie zacząć coś robić. Nie wiem w sumie nawet co miałabym robić bo wszystko ogarnęłam na nowy rok masakra jakaś
Ja mogę spać dzień i noc....Dziewczyny czy wy też nie możecie spać? Jest 5:30, ja nie śpię od 3. Nie wiem czy mam wstać i normalnie zacząć coś robić. Nie wiem w sumie nawet co miałabym robić bo wszystko ogarnęłam na nowy rok masakra jakaś