reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

❤️❤️❤️
Ja na przykład w dniu porodu zrzuciłam wszystko co miałam😅 ale do 27 tygodnia miałam +6 kg, w 27 -2kg, a później dobiłam do 4 na plusie ale nie polecam pprom, skrajnego malowodzia i zachamowania wzrostu płodu jako sposobu na utrzymanie wagi. Teraz od początku jestem na diecie cukrzycowej z zamiarem przybrania 0kg. Zobaczymy jak wyjdzie:) dodam tylko, że pilnuję ilości wymienników węglowodanowych bez sprawdzania ig, ograniczyłam słodycze, pije tylko wodę I inkę z mlekiem oraz jem warzywa, których szczerze nienawidzę
Trzymam kciuki ❤️

reklama
A w ciąży przytyłam około 20-24 kg ale całe życie miałam jakąś nadwagę , od tego czasu zrzuciłam z dietetyczka te kg brakło mi 1,5 do wagi sprzed ciąży , i do końca ciąży będę dalej do niej chodzić żeby jak najmniej przytyć , mówiła że najzdrowiej było by 10 kg ale wiem że będzie więcej , liczę że uda mi się karmić piersią i te kg polecą trochę bo nie wyobrażam sobie znów tyle kasy dać a ja stosuję się 70 procent czasem 50 bo już za długo i mam poprostu dość i inne smaki …

Cześć, podczytuje Was od jakiegoś czasu i chętnie do Was dołączę :)
Termi wg OM 16.03
Beta
11.07 503
13.07 1470
19.07 11970
We wtorek mamy pierwszą wizytę, oby ukazała nam się na niej dzidzia i jej cudne serduszko :)
Jestem chętna również na wątek prywatny, jeśli już istnieje.

Termi wg OM 16.03
Beta
11.07 503
13.07 1470
19.07 11970
We wtorek mamy pierwszą wizytę, oby ukazała nam się na niej dzidzia i jej cudne serduszko :)
witamy. Ja mam dziś niemoc i siedzę przed wiatrakiem z przerwami na zabawę blw Jaremy. Dziś zaczęliśmy tą przygodę i uwielbia kawałki a pąkami gardzi. Wiec pozytywne rozpoczęcie rozszerzania diety

Termi wg OM 16.03
Beta
11.07 503
13.07 1470
19.07 11970
Witaj, też mam we wtorek wizytę, trzymam kciuki za dobre wieści 😉😊
witamy. Ja mam dziś niemoc i siedzę przed wiatrakiem z przerwami na zabawę blw Jaremy. Dziś zaczęliśmy tą przygodę i uwielbia kawałki a pąkami gardzi. Wiec pozytywne rozpoczęcie rozszerzania diety
Powodzenia, u mnie najmłodsza dwójka od 6 mies na blw, uwielbiam ten czas 😁

reklama
Dziewczyny, jakich aplikacji ciążowych używacie ?
Jeszcze żadnej i pewnie długo nie zainstaluję. W poprzednich ciążach używałam ciąża + i preglife, uważam że obie są fajne ale preglife pokazywał mi trochę inaczej tygodnie więc bardziej lubiłam się z ciąża +.

Do góry