reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Będzie dobrze ❤️ 🤜🤜🤜👊 zazdroszczę wam wizyt ja mam dopiero 25 u lekarza prowadzącego a 22 prenatalne i nie wiem czy trochę nie zapozno lekarz kazał się zapisać bo jutro już 11 tydzień bd wchodzic 🥹🥹🥹
Ja mam prenatalne dopiero 30 i nie wiem jak wytrzymam, już chciałam się zapisać tak kontrolnie ale chyba to nie jest dobry pomysł jak nic mi nie jest. Nie mam zbyt dużych objawów i nie wiem czy to dobrze :(

reklama
Cześć.
Witam i mam nadzieję, że już zostanę. W 5+5 na USG pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Tak jak w pierwszej ciąży niski progesteron, w dodatku plamienie (duphaston 3x1). Kolejna wizyta 18.08, a ja do tego czasu chyba na głowę dostanę.
Wg OM termin na 31.03.2024
Na pokładzie energiczna 3latka.

Ja mam prenatalne dopiero 30 i nie wiem jak wytrzymam, już chciałam się zapisać tak kontrolnie ale chyba to nie jest dobry pomysł jak nic mi nie jest. Nie mam zbyt dużych objawów i nie wiem czy to dobrze :(
Tylko się cieszyć! :) Moja siostra nawet mdłości nie miała i urodziła zdrowego synka. Ja z kolei już trzeci raz przechodzę męczarnie, każdy dzień to walka o przetrwanie z mdłościami i wymiotami a biorę xonvea od tygodnia bo inaczej musiałabym mieszkać w toalecie 🤢

Ja mam prenatalne dopiero 30 i nie wiem jak wytrzymam, już chciałam się zapisać tak kontrolnie ale chyba to nie jest dobry pomysł jak nic mi nie jest. Nie mam zbyt dużych objawów i nie wiem czy to dobrze
dużo dziewczyn pisze że się bardzo dobrze czują i prawie nie mają objawów ;) więc nie ma co się martwić na zapas i się cieszyć chwilą 🥰

Ja mam prenatalne 29.08 dopiero i też ciągle myślę czy nie zapisać się gdziekolwiek wcześniej, dobieram sobie do głowy bo objawy jakoś też mi znikły 🤷 🥴

I chyba niepotrzebnie się stresujemy :/
ciągle sobie powtarzam że jakoś wytrzymam jeszcze te 3 tygodnie do prenatalnych 😊 teraz jestem na urlopie jakoś tydzień już mi zleciał w czwartek jedziemy w góry i mamy rocznicę śluby. Chciałabym bardzo wyluzować i cieszyć się tym czasem ale kurcze jestem panikarą straszną ostatnio 🙄

ciągle sobie powtarzam że jakoś wytrzymam jeszcze te 3 tygodnie do prenatalnych 😊 teraz jestem na urlopie jakoś tydzień już mi zleciał w czwartek jedziemy w góry i mamy rocznicę śluby. Chciałabym bardzo wyluzować i cieszyć się tym czasem ale kurcze jestem panikarą straszną ostatnio 🙄
To ja właśnie na urlopie się dowiedziałam o ciąży, teraz od poniedziałku w pracy. Niby głowa zajętą pracą, ale jednak chciałabym jakiś znak, że jest wszystko dobrze :(

Hej ja po wizycie. Wszystko dobrze, z pomiarów 8+4, ale kazał na to nie patrzeć narazie bo wiadomo jak to, więc sugerujemy się 22.03 :) serduszko biło nie wiem jak, ale wszystko ok 😅
Przepisał mi też xonvee na mdłości, wiec zobaczymy może będę żyć, dziś jeszcze nic nie jadłam i nie ma takiej tragedii 😏 No ale jak zjem to już koniec… zwolnienie też dostałam także trochę stresu zejdzie.
A lekarz super jestem zadowolona, miły ciepły człowiek, ja jestem trochę WWR i dla mnie to jest mega trafić na takich ludzi uprzejmych i nie spieszył się wszystko na spokojnie, Także zostaje na NFZ.
Dziś musimy powiedzieć rodzicom bo dostałam to zwolnienie, a pracuje z tatem więc dostanie na maila powiadomienie 🙈 o wlansie to pisze i już dzwoni 🤣🤣

reklama
Dziewczyny wiem, że tak z innej beczki teraz wyskoczę … 😂
Jak coś to nie odpisujcie 😂
Czy któraś z Was posiada mopa bionicznego Hizero i chciałaby podzielić się opinią?
Mocno się nad nim zastanawiam 🤔

Do góry