Juliaaawe
Fanka BB :)
U mnie jak zwykle godzinę opóźnienie Wiec od pół h czekam przed gabinetem a jeszcze z 6 osób przede mną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jak zwykle godzinę opóźnienie Wiec od pół h czekam przed gabinetem a jeszcze z 6 osób przede mną
Ja chyba w grudniu albo tez styczen się dowiedziałam ja rozbijałam w szpitalu na NFZ. Ehhh ogólnie ciężki temat. Dzisiaj to w ogóle w stresie jestem zmęczenie Max i póki co piersi przestały boleć raz bolały mocnej raz mniej a dzisiaj jakoś niw czuję ich. Mam nadzieje że będzie dobrzeA rozbijałaś kamień prywatnie czy na NFZ? Ja w sumie o tym kamieniu dowiedziałam się w styczniu… i teraz jestem przerażona
Cześć, rozgość sięHej dziewczyny nieśmiało się witam, czekałam do momentu potwierdzenia akcji serca u dzieciątka no i jest, także mam nadzieję wytrwać do 27 marca bo wtedy mam TP. Mam już dwóch chłopców na pokładzie i czuję, że teraz też będzie syn
Jak już lekarz potwierdził, że jest dobrze ( 7t 2d wg USG) zapisałam się od razu na prenatalne 19.09.
Czytam Was od momentu zrobienia testu na kilka dnie przed planowaną miesiączką (żeby udowodnić mężowi że nie jestem w ciąży bo wina nie chciał nalać ) a tu niespodzianka
Cześć! Witamy! ZapraszamyHej dziewczyny nieśmiało się witam, czekałam do momentu potwierdzenia akcji serca u dzieciątka no i jest, także mam nadzieję wytrwać do 27 marca bo wtedy mam TP. Mam już dwóch chłopców na pokładzie i czuję, że teraz też będzie syn
Jak już lekarz potwierdził, że jest dobrze ( 7t 2d wg USG) zapisałam się od razu na prenatalne 19.09.
Czytam Was od momentu zrobienia testu na kilka dnie przed planowaną miesiączką (żeby udowodnić mężowi że nie jestem w ciąży bo wina nie chciał nalać ) a tu niespodzianka
Wszystko będzie dobrze! 3mam kciuki!Dzień dobry mam wizytę dzisiaj na 18:00. Trzymajcie kciuki! Od rana stres. Powtarzam sobie, że cokolwiek będzie, to dam sobie radę. I próbuję oddychać
Będzie dobrze zazdroszczę wam wizyt ja mam dopiero 25 u lekarza prowadzącego a 22 prenatalne i nie wiem czy trochę nie zapozno lekarz kazał się zapisać bo jutro już 11 tydzień bd wchodzicDzień dobry mam wizytę dzisiaj na 18:00. Trzymajcie kciuki! Od rana stres. Powtarzam sobie, że cokolwiek będzie, to dam sobie radę. I próbuję oddychać