reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
9 tydzień wleciał..i zaraz wyjeżdżam nad morze ;) toksoplazmoza okazała się chorobą jednak przebytą wcześniej (dzięki Bogu) i jestem niesamowicie w szoku, że już widać na usg to co widać! to wszystko to jakieś cuda są... nie do opisania... jak to możliwe... trzymajcie mnie 🫶

A rozbijałaś kamień prywatnie czy na NFZ? Ja w sumie o tym kamieniu dowiedziałam się w styczniu… i teraz jestem przerażona 👀
Ja chyba w grudniu albo tez styczen się dowiedziałam 😅 ja rozbijałam w szpitalu na NFZ. Ehhh ogólnie ciężki temat. Dzisiaj to w ogóle w stresie jestem zmęczenie Max i póki co piersi przestały boleć raz bolały mocnej raz mniej a dzisiaj jakoś niw czuję ich. Mam nadzieje że będzie dobrze

Hej dziewczyny :) nieśmiało się witam, czekałam do momentu potwierdzenia akcji serca u dzieciątka no i jest, także mam nadzieję wytrwać do 27 marca bo wtedy mam TP. Mam już dwóch chłopców na pokładzie i czuję, że teraz też będzie syn :p
Jak już lekarz potwierdził, że jest dobrze ( 7t 2d wg USG) zapisałam się od razu na prenatalne 19.09.
Czytam Was od momentu zrobienia testu na kilka dnie przed planowaną miesiączką (żeby udowodnić mężowi że nie jestem w ciąży bo wina nie chciał nalać :D) a tu niespodzianka 😸

Hej dziewczyny :) nieśmiało się witam, czekałam do momentu potwierdzenia akcji serca u dzieciątka no i jest, także mam nadzieję wytrwać do 27 marca bo wtedy mam TP. Mam już dwóch chłopców na pokładzie i czuję, że teraz też będzie syn :p
Jak już lekarz potwierdził, że jest dobrze ( 7t 2d wg USG) zapisałam się od razu na prenatalne 19.09.
Czytam Was od momentu zrobienia testu na kilka dnie przed planowaną miesiączką (żeby udowodnić mężowi że nie jestem w ciąży bo wina nie chciał nalać :D) a tu niespodzianka 😸
Cześć, rozgość się ☺️

Cześć! Witamy! Zapraszamy :)

reklama
Dzień dobry ☺️ mam wizytę dzisiaj na 18:00. Trzymajcie kciuki! Od rana stres. Powtarzam sobie, że cokolwiek będzie, to dam sobie radę. I próbuję oddychać 😅
Będzie dobrze ❤️ 🤜🤜🤜👊 zazdroszczę wam wizyt ja mam dopiero 25 u lekarza prowadzącego a 22 prenatalne i nie wiem czy trochę nie zapozno lekarz kazał się zapisać bo jutro już 11 tydzień bd wchodzic 🥹🥹🥹

Do góry