reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
9 tydzień wleciał..i zaraz wyjeżdżam nad morze ;) toksoplazmoza okazała się chorobą jednak przebytą wcześniej (dzięki Bogu) i jestem niesamowicie w szoku, że już widać na usg to co widać! to wszystko to jakieś cuda są... nie do opisania... jak to możliwe... trzymajcie mnie 🫶

A rozbijałaś kamień prywatnie czy na NFZ? Ja w sumie o tym kamieniu dowiedziałam się w styczniu… i teraz jestem przerażona 👀
Ja chyba w grudniu albo tez styczen się dowiedziałam 😅 ja rozbijałam w szpitalu na NFZ. Ehhh ogólnie ciężki temat. Dzisiaj to w ogóle w stresie jestem zmęczenie Max i póki co piersi przestały boleć raz bolały mocnej raz mniej a dzisiaj jakoś niw czuję ich. Mam nadzieje że będzie dobrze

Hej dziewczyny :) nieśmiało się witam, czekałam do momentu potwierdzenia akcji serca u dzieciątka no i jest, także mam nadzieję wytrwać do 27 marca bo wtedy mam TP. Mam już dwóch chłopców na pokładzie i czuję, że teraz też będzie syn :p
Jak już lekarz potwierdził, że jest dobrze ( 7t 2d wg USG) zapisałam się od razu na prenatalne 19.09.
Czytam Was od momentu zrobienia testu na kilka dnie przed planowaną miesiączką (żeby udowodnić mężowi że nie jestem w ciąży bo wina nie chciał nalać :D) a tu niespodzianka 😸

Hej dziewczyny :) nieśmiało się witam, czekałam do momentu potwierdzenia akcji serca u dzieciątka no i jest, także mam nadzieję wytrwać do 27 marca bo wtedy mam TP. Mam już dwóch chłopców na pokładzie i czuję, że teraz też będzie syn :p
Jak już lekarz potwierdził, że jest dobrze ( 7t 2d wg USG) zapisałam się od razu na prenatalne 19.09.
Czytam Was od momentu zrobienia testu na kilka dnie przed planowaną miesiączką (żeby udowodnić mężowi że nie jestem w ciąży bo wina nie chciał nalać :D) a tu niespodzianka 😸
Cześć, rozgość się ☺️

Cześć! Witamy! Zapraszamy :)

reklama
Dzień dobry ☺️ mam wizytę dzisiaj na 18:00. Trzymajcie kciuki! Od rana stres. Powtarzam sobie, że cokolwiek będzie, to dam sobie radę. I próbuję oddychać 😅
Będzie dobrze ❤️ 🤜🤜🤜👊 zazdroszczę wam wizyt ja mam dopiero 25 u lekarza prowadzącego a 22 prenatalne i nie wiem czy trochę nie zapozno lekarz kazał się zapisać bo jutro już 11 tydzień bd wchodzic 🥹🥹🥹

Do góry