reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

A powiedzcie mi doświadczone mamy, czy jak bobas ma takie 3 miesiące to jest szansa na wyjście na siłownię na trening, na basen itp? Taki maluch zostanie z tatą? Dotychczas miałam bardzo aktywny tryb życia, 3 treningi na siłowni, 1 basen plus joga. Chciałabym wrócić do trybu sportowego po połogu, chociaż 2 razy w tygodniu odbyć jakiś trening, ale zastanawiam się czy to realne na początku, takie 2 h godzinki urywki gdy mąż może zostać z maluchem.
Wszystko zależy od dziecka moje były mega grzeczne miałam dużo pokarmu i odciągałam i bezproblemu dzieci piły z butelki i mogłam lecieć na większe zakupy ale są też dzieci nieodkladalne gdzie tylko na ruchach i czasami tylko ciągle przy cycu

reklama
...córka jadła punktualnie co 3h. Z zegarkiem w ręku. Butelki nie uznawała😥 pomiędzy karmieniami dawałam radę pobiec na plażę 😆 Taka sytuacja że końcówkę ciąży przeleżałam, po przebojach szpitalnych załapałam totalny baby blues i ta plaża to była moja terapia. Na prawdę pomogło😊
Mnie też plaża i morze leczą ze wszystkich smutów, zawsze ❤️❤️

Ja dzisiaj od rana turbo mdłości, nawet woda mi się cofała.. Przemogłam się na siłę i zaczęłam gotować obiad. Raczej z myślą, że zjem go jutro 😅 Jakoś magicznie przeszło w trakcie i oto jest grzybowe risotto 🤪🤪

Załączniki

• IMG_6845.jpeg
    IMG_6845.jpeg
    131,6 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry