reklama
olis87
Fanka BB :)
Ja myślę ze dziewczynka - tzn tak byloby wygodniej bo latwiej mi będzie z ubraniami itp po corce, bo jeszcze msm takie na 3lata. Ale.fajnie jakby byl chlopak, bo poki co na moim osiedlu beda 3 dziewczynki i tylko moj jeden Adas. Różnica wieku już bedzie spora, ale z czasem się zatrze
Anet29
ja czuje ze chlopiec, tzn mam podobne objawy jak z synem i z metody ramziego tez narazie wyszedl syn zobaczymy po prenatalnych po nub, w sumie fajnie by bylo bo jak dzieciaki mowia byloby nas po rowno w domu no i nie bedzie mnie kusilo juz na jeszcze jedno dzieckoA w ogóle macie jakieś przeczucie co do płci?
Pszczoła2020
Mąż chce kolejną córkę, w sumie ja też chcialam zeby Małgosia miała siostrę. Ale chyba praktyczna jestem, gdyby był chłopak to łatwiej byłoby 2 młodszych chłopców do jednego pokoju. Jak budowaliśmy dom to mieliśmy 1dziecko, 3 sypialnie wydawały nam się luksusem Na prawdę nie mam preferencji ani nie nastawiam się na żadną płeć
XnetiX
Ja uważam, że to dziewczyna. Na złość moim pragnieniom W pierwszej ciąży chciałam dziewczynkę a mam chłopca. Teraz chcę chłopca, to pewnie będzie dziewczynkaA w ogóle macie jakieś przeczucie co do płci?
Cherry_Tomato
Mam przeczucie na chłopca, mąż na córkę (ale on to se może przeczuwać- wiadomo).
W którym tyg u was pierwsze wnioski lekarza co do płci się pojawiły? I czy trafione?
W którym tyg u was pierwsze wnioski lekarza co do płci się pojawiły? I czy trafione?
XnetiX
Chyba 12+5 na prenatalnych, że chłopiec i mam chłopcaMam przeczucie na chłopca, mąż na córkę (ale on to se może przeczuwać- wiadomo).
Mamachlopcow
ja myśle ze może tym razem dziewczynka i wszyscy mówią ze napewno dziewczynkaA w ogóle macie jakieś przeczucie co do płci?
reklama
XnetiX
Ogólnie to jest raczej tak, że lekarz prędzej pomyli się mówiąc, że to dziewczynka niż mówiąc, że chłopiec. Jakoś tak na pierwszej grupie ciążowej i z innych forum mam takie wnioski. Bo jak widać siusiaka to wiadomo, że chłopak, a jak nie widać nic to może być jedno albo drugie.