reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Z pracy to już dłuższy czas nie jest zadowolony. Ciągle narzeka. Więc ciężko stwierdzić. No nie wiem po wczorajszej rozmowie dziś przyszedł i zapytał czy może mnie przytulić i normalnie dał buzi jak szedł do pracy .... Zobaczymy na jak długo ta wczorajsza rozmowa pomoże... A w ogóle mogę się Wam pochwalić jedną rzeczą. Zobaczcie włosy mojej 2.5 latki 🤭 za chwile będzie miała dłuższe niż ja 🤪
moze po prostu on ma jakies problemy np. w pracy i nie chce Cie nimi obarczać?

Załączniki

• IMG_20230807_104843.jpg
    IMG_20230807_104843.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 100
reklama
Z pracy to już dłuższy czas nie jest zadowolony. Ciągle narzeka. Więc ciężko stwierdzić. No nie wiem po wczorajszej rozmowie dziś przyszedł i zapytał czy może mnie przytulić i normalnie dał buzi jak szedł do pracy .... Zobaczymy na jak długo ta wczorajsza rozmowa pomoże... A w ogóle mogę się Wam pochwalić jedną rzeczą. Zobaczcie włosy mojej 2.5 latki 🤭 za chwile będzie miała dłuższe niż ja 🤪
Śliczne włoski😍 no a mąż zrobił już ten pierwszy krok a to już dużo hehe 😊rozmawiajcie dużo i mów mu o swoich potrzebach i to co cię niepokoi. Milczenie nic nie da a tylko pogorszy stan. Też do niego podejdz po pracy, pocaluj i przytul niech czuje się ważny😁

A macie już widoczne brzuszki? Wiem, że całkiem niedawno był poruszany ten temat, ale jestem ciekawa czy coś się od tego czasu zmieniło 😂
Dziś pokazuje mi wdzięczne 10+0, ale jako że na brzuchu mam kilka niechcianych fałdek to nie wiem ile z tego to tłuszcz a ile ciąży. 😂 Chociaż mam wrażenie, że mam bardziej wypchany brzuch, nawet podczas leżenia.
Ja dziś 11+0i już id ok 2 tyg widzę większy brzuch może nie ciazowy tupo ale mam taką fałdkę w okolicy pępka i jest ona 2 razy wieksza do tego wzdęty brzuch ledwo spodnie dopinam 🙈

Cudo <3

A jak to jest z cytologia przy plamieniu? Na kolejnej wizycie mamy robic cytologoe i soe zastanawiam czy.mi jakis zaklamany wynik nie wyjdzie przez to. Ze cos nie tak

A jak to jest z cytologia przy plamieniu? Na kolejnej wizycie mamy robic cytologoe i soe zastanawiam czy.mi jakis zaklamany wynik nie wyjdzie przez to. Ze cos nie tak
Dopytaj położnej czy lekarza - w zależności kto będzie pobierał. Jak normalnie miałam cytologie, to zawsze mowili, żeby już nie było plamień okołookresowych. Ale w trakcie ciąży nie masz na to zbytnio wpływu.

Ja ostatnio miałam mieć cyto, ale pielęgniara do mnie zadzwoniła, że w czasie plamień nie można (żeby szyjki nie drażnić) i musi upłynąć około miesiąca od ostatniego plamienia.

reklama
Ja mam dzisiaj wizytę o 16 :00 8+1 dzisjaj nie mam żadnych plamien w ogóle ich nie miałam. Jak byłam 6+2 lekarka powiedziała ze zaczęło się ruszać serce i na następnej wizycie już będzie wszystki widoczne wiec mam nadzieje ze tak będzie. Niesteyy minęły mi mdłości i dlatego się stresuje ale zobaczymy

Do góry