Mamachlopcow
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze. Chociaż rozumiem rozterki, bo niejednej z nas co chwila objawy mijają i się zamartwiamy ale potem okazuje się że wszystko ok 3maj się! 3mam kciuki!Ja mam dzisiaj wizytę o 16 :00 8+1 dzisjaj nie mam żadnych plamien w ogóle ich nie miałam. Jak byłam 6+2 lekarka powiedziała ze zaczęło się ruszać serce i na następnej wizycie już będzie wszystki widoczne wiec mam nadzieje ze tak będzie. Niesteyy minęły mi mdłości i dlatego się stresuje ale zobaczymy
polecam xonveaMnie tak męczą wymioty i mdłości oraz migrena ze nie mam już sił .
biorę już od 6tygodnia kończy mi się drugie opakowanie i wczoraj zeszłam na 1 wieczorem z myślą ze może powoli będą odpuszczać a dziś umierampolecam xonvea
ja biorę dwie na noc uratowały mi życie, teraz czasem rano zwymiotuję i wieczorem ale nie jak na początku po 20 razy dzienniebiorę już od 6tygodnia kończy mi się drugie opakowanie i wczoraj zeszłam na 1 wieczorem z myślą ze może powoli będą odpuszczać a dziś umieram
muszę chyba zdobyć kolejna receptę bo nie da się tak ;(ja biorę dwie na noc uratowały mi życie, teraz czasem rano zwymiotuję i wieczorem ale nie jak na początku po 20 razy dziennie
jak masz lekarza prywatnego to wypisze Ci receptę na SMS lub na czaciemuszę chyba zdobyć kolejna receptę bo nie da się tak ;(
Ja dalej nie wierzę jaką moc mają te tabletki Na tabletkach mam mdłości, zdarzają się wymioty ale jest względnie. W tamtym tygodniu tabletki skończyły się, a ja czekałam na receptę przez co w jednym dniu niestety ich nie wzięłam. Aż ciężko policzyć ile razy byłam w toalecie - rano, w pracy, wieczorem, dramatbiorę już od 6tygodnia kończy mi się drugie opakowanie i wczoraj zeszłam na 1 wieczorem z myślą ze może powoli będą odpuszczać a dziś umieram
Ja zanim je kupiłam najadłam się migdałów bo wyczytałam że są skuteczne przy mdłościach - mogę powiedzieć jedno NIE POLECAMJa dalej nie wierzę jaką moc mają te tabletki Na tabletkach mam mdłości, zdarzają się wymioty ale jest względnie. W tamtym tygodniu tabletki skończyły się, a ja czekałam na receptę przez co w jednym dniu niestety ich nie wzięłam. Aż ciężko policzyć ile razy byłam w toalecie - rano, w pracy, wieczorem, dramat