reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Właśnie- laski lekarz mi nie zlecil grupy krwi, a zawsze mialam. Pomylka, czy cos sie zmienilo w zaleceniach? Zrobil cytologoe skierowal na usg piersi do dentysty, dal zalecenia co do szczepienia na grype i krztusiec. A o grupie krwi nie wspomnial

reklama
Właśnie- laski lekarz mi nie zlecil grupy krwi, a zawsze mialam. Pomylka, czy cos sie zmienilo w zaleceniach? Zrobil cytologoe skierowal na usg piersi do dentysty, dal zalecenia co do szczepienia na grype i krztusiec. A o grupie krwi nie wspomnial
jak mialas robiona z potwierdzeniem czyli 2 pobrania krwi i pokazalas mu papierek to to wystarczy i nie trzeba powtarzac.

Dziewczyny. Mi lekarz ne zlecil cytomegali. Rozumiem ze najlepiej zrobic w pierwszym trymestrze to badanie? W przyszlym tygodniu planuje porobic badania wiec chyba i to dolacze do listy .

To lekarz z cudownym podejściem do pacjentki. To jak się czułam u niego to ja nigdy tak u żadnego lekarza się nie czułam. Żałuję, że tak późno do niego poszłam😢
Ja do niego chodziłam, jak miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę. Też mam o nim bardzo dobre zdanie, w dodatku ceny za wizyty miał wtedy bardzo niskie jak na lekarza prywatnego. Zawsze pod telefonem i bez problemu przyjmie szybciej, jak nagła sytuacja. Jedyny minus to, to że nie pracuje w szpitalu, ale jeśli ci to nie przeszkadza, to na pewno bym u niego została 😊

Ja do niego chodziłam, jak miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę. Też mam o nim bardzo dobre zdanie, w dodatku ceny za wizyty miał wtedy bardzo niskie jak na lekarza prywatnego. Zawsze pod telefonem i bez problemu przyjmie szybciej, jak nagła sytuacja. Jedyny minus to, to że nie pracuje w szpitalu, ale jeśli ci to nie przeszkadza, to na pewno bym u niego została 😊
Nie jest to dla mnie problem😊

reklama
Ciężko stwierdzić ja cały czas jestem aktywna, pracuje. Nie wiem czy to kwestia tego czy nie tego 🤷 ale teraz dostałam tą cholerną luteinę,której nie lubię eh...
No właśnie ja też z tych co w miejscu nie usiedzą, wolę pracować, przy dzieciach też jest ganiania. A tu chyba muszę przystopować
Laski powiedzcie i doradzcie waham się czy farbować sobie dzisiaj włosy (sama w domu)co myślicie
Farbowałam w ciąży. Ale odrost czekałam aż będzie spory. I koniecznie wcześniej test alergiczny, ten ktorego nikt nie robi ;) w ciąży można zareagować inaczej

Do góry