reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Właśnie- laski lekarz mi nie zlecil grupy krwi, a zawsze mialam. Pomylka, czy cos sie zmienilo w zaleceniach? Zrobil cytologoe skierowal na usg piersi do dentysty, dal zalecenia co do szczepienia na grype i krztusiec. A o grupie krwi nie wspomnial

reklama
Właśnie- laski lekarz mi nie zlecil grupy krwi, a zawsze mialam. Pomylka, czy cos sie zmienilo w zaleceniach? Zrobil cytologoe skierowal na usg piersi do dentysty, dal zalecenia co do szczepienia na grype i krztusiec. A o grupie krwi nie wspomnial
jak mialas robiona z potwierdzeniem czyli 2 pobrania krwi i pokazalas mu papierek to to wystarczy i nie trzeba powtarzac.

Dziewczyny. Mi lekarz ne zlecil cytomegali. Rozumiem ze najlepiej zrobic w pierwszym trymestrze to badanie? W przyszlym tygodniu planuje porobic badania wiec chyba i to dolacze do listy .

To lekarz z cudownym podejściem do pacjentki. To jak się czułam u niego to ja nigdy tak u żadnego lekarza się nie czułam. Żałuję, że tak późno do niego poszłam😢
Ja do niego chodziłam, jak miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę. Też mam o nim bardzo dobre zdanie, w dodatku ceny za wizyty miał wtedy bardzo niskie jak na lekarza prywatnego. Zawsze pod telefonem i bez problemu przyjmie szybciej, jak nagła sytuacja. Jedyny minus to, to że nie pracuje w szpitalu, ale jeśli ci to nie przeszkadza, to na pewno bym u niego została 😊

Ja do niego chodziłam, jak miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę. Też mam o nim bardzo dobre zdanie, w dodatku ceny za wizyty miał wtedy bardzo niskie jak na lekarza prywatnego. Zawsze pod telefonem i bez problemu przyjmie szybciej, jak nagła sytuacja. Jedyny minus to, to że nie pracuje w szpitalu, ale jeśli ci to nie przeszkadza, to na pewno bym u niego została 😊
Nie jest to dla mnie problem😊

reklama
Ciężko stwierdzić ja cały czas jestem aktywna, pracuje. Nie wiem czy to kwestia tego czy nie tego 🤷 ale teraz dostałam tą cholerną luteinę,której nie lubię eh...
No właśnie ja też z tych co w miejscu nie usiedzą, wolę pracować, przy dzieciach też jest ganiania. A tu chyba muszę przystopować
Laski powiedzcie i doradzcie waham się czy farbować sobie dzisiaj włosy (sama w domu)co myślicie
Farbowałam w ciąży. Ale odrost czekałam aż będzie spory. I koniecznie wcześniej test alergiczny, ten ktorego nikt nie robi ;) w ciąży można zareagować inaczej

Do góry