Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Uwielbiam skorpionySkorpion
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam skorpionySkorpion
Cześć, wydaje się być jak najbardziej ok Opowiesz coś więcej o sobie?Cześć wszystkim
Czy taki przyrost bety jest prawidłowy?
19.07 - 153
21.07 - 426
Okres spóźnia się jeden dzień
Skorpiony sia albo kocha albo nienawidziUwielbiam skorpiony
Luzik, rozmawiasz z osoba która jest na pograniczu raka i lwa- większego bordera ze świecą szukaćSkorpiony sia albo kocha albo nienawidzi
A ascendent mam w… Wadze współczuje mojemu mężowiLuzik, rozmawiasz z osoba która jest na pograniczu raka i lwa- większego bordera ze świecą szukać
Mój mąż ryba jest najbardziej zorganizowaną osobą jaką znam Ale żartuję czasami, że jego tata spod znaku Panny tak go wychował dobrze Poza znakiem słonecznym bardzo dużo w naszej osobowości zależy od wszystkich pozostałych planet i ich ułożenia, dlatego trudno tak wrzucić wszystkie rybki czy inne znaki do jednego worka A Ty jaki masz znak zodiaku?Moja mama tez ryba i też nieogar
Mąż również ryba i w sumie jest zorganizowany, ale za to odkłada wszystko maksymalnie
Mi wychodzi baranie dziecko i zmartwienie mega, bo ja w ogóle fal nie czuje z baranami tez inżynier i tez w to wierze
O 14.30 mąż zabiera mnie nad nasz Bałtyk zero zmartwień do niedzieli- taki plan
Super wieści.Jestem po wizycie
Mamy na pokładzie 1.22 cm człowieka
Serduszko ładnie bije - 156/min
Wszytsko wyglada idealnie
Mam założona kartę ciąży
Po tej samej stronie mocy z wykształcenia ale uciekłam w budowlankę bo biura są nudne dla mnieMój mąż ryba jest najbardziej zorganizowaną osobą jaką znam Ale żartuję czasami, że jego tata spod znaku Panny tak go wychował dobrze Poza znakiem słonecznym bardzo dużo w naszej osobowości zależy od wszystkich pozostałych planet i ich ułożenia, dlatego trudno tak wrzucić wszystkie rybki czy inne znaki do jednego worka A Ty jaki masz znak zodiaku?
Gdzieś już wyłapałam wcześniej we wpisach, że jesteś z tej samej branży co ja (tylko ja po drugiej stronie mocy - architekt)
Trzymam kciuki!Super wieści.
Ja już czekam przed gabinetem