reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Moja mama tez ryba i też nieogar 😂
Mąż również ryba i w sumie jest zorganizowany, ale za to odkłada wszystko maksymalnie 🙈
Mi wychodzi baranie dziecko i zmartwienie mega, bo ja w ogóle fal nie czuje z baranami 💁🏻‍♀️ tez inżynier i tez w to wierze 😃
O 14.30 mąż zabiera mnie nad nasz Bałtyk ❤️ zero zmartwień do niedzieli- taki plan :)
Mój mąż ryba jest najbardziej zorganizowaną osobą jaką znam 😅 Ale żartuję czasami, że jego tata spod znaku Panny tak go wychował dobrze 🤪 Poza znakiem słonecznym bardzo dużo w naszej osobowości zależy od wszystkich pozostałych planet i ich ułożenia, dlatego trudno tak wrzucić wszystkie rybki czy inne znaki do jednego worka 🙂 A Ty jaki masz znak zodiaku?
Gdzieś już wyłapałam wcześniej we wpisach, że jesteś z tej samej branży co ja (tylko ja po drugiej stronie mocy - architekt) 😍

Coś musi być w znakach zodiaku, logika mówi że to nie możliwe ale aż tyle zgodności?😉
Mąż I kilka osób w jego rodzinie to rybki. Różnie to z nimi bywa ;)
Wiem że mam problem z Baranami. Uparte bestie, i ja skorpion uparty i to nam trochę spięć daje. Ale żeby nie było- moja przyjaciółka jest baranem, to super człowiek jest 💛
Syn miał urodzić się w maju. A tu bach w marcu wylądowałam na patologii ciąży, zastrzyki ze sterydów bo wczesniak będzie😥 Leżałam ponad 2 miesiące plackiem, powiedziałam że nie urodzę barana, poczekam do byka 😆 taką motywację miałam, tak zrobiłam😊

Mój mąż ryba jest najbardziej zorganizowaną osobą jaką znam 😅 Ale żartuję czasami, że jego tata spod znaku Panny tak go wychował dobrze 🤪 Poza znakiem słonecznym bardzo dużo w naszej osobowości zależy od wszystkich pozostałych planet i ich ułożenia, dlatego trudno tak wrzucić wszystkie rybki czy inne znaki do jednego worka 🙂 A Ty jaki masz znak zodiaku?
Gdzieś już wyłapałam wcześniej we wpisach, że jesteś z tej samej branży co ja (tylko ja po drugiej stronie mocy - architekt) 😍
Po tej samej stronie mocy z wykształcenia ❤️ ale uciekłam w budowlankę bo biura są nudne dla mnie 😂

reklama
Do góry