O matko to kolorowo masz
a mała to niezła kombinatorka, nie dostała cyca to przeskoczyła od razu po konkrety
krzywdy sobie nie da zrobić
To moja na odwrót, wg mnie za mało je i ciągle coś w nią wciskam
zawsze chciałam, żeby sama się garnęła do jedzenia, ale póki co to taki Tadek niejadek
choć np jajecznice zje z całego jaja, a jak widzi słoiczek (o zgrozo) to aż się trzęsie, a człowiek gotuje i liczy, że będzie zjedzone taaaaa
No jak prześpię noc to jest szok Haha
Współczuje z tym jedzeniem bo zawsze bzika się ma na tym punkcie u dzieci
ja na szczęście nie mam problemu od początku jadła ładnie, ale No wiem, że dzieci są różne i to męczy jak nie wiadomo co i czy w ogóle zje.
Jakie dziewczyny macie plany na weekend?
Ja próbuje jako tako sprzątać dom, ponieważ dziś znajomi wpadają. Jutro pewnie gdzieś również wyjdziemy, ale w niedziele czeka nas błogi relaks... albo obiad u teściów, jeszcze nie wiem
Ja próbuje sprzątać, ale już się zmęczyłam i głowa mnie boli
jeszcze muszę podłogę umyć i siebie i jechać po młodą do przedszkola
jutro jak zawsze z dzieckiem na konie, a reszta dnia to może „lenistwo”, niedziela u teściów bo zawsze spędzamy niedziele na zmianę u rodziców
To akurat bardzo zabawne, ale mam termin na 5 marca, czyli w urodziny mojej mamy.
Ale jeśli dziecko ma być takie jak mama, to podziękuje.
Bardziej nieogarniętej osoby chyba nigdy nie poznałam
Ja jestem waga i jestem mega nie ogarnięta, a moi tato jest nie wiem co 29.12? Ale też jest nieogarnięty więc bardziej podejrzewam u nas jakieś ADHD niż znak zodiaku
Btw. Miałam z córka termin na swoje urodziny, na szczęście urodziła się 5 minut wcześniej
ale widzę już w niej te pewne elementy nieogarnięcia
Podziwiam cię za to zamiłowanie
Ja niestety niezbyt lubię się z naturą, boje się każdego najmniejszego robaczka, wszystko mnie od razu chce tam zjeść i zabić
Ja to mogę chwasty wyrywać i tyle z moich prac ogrodowych, ale też mnie zaraz wszystko swędzi, gryzie i wydaje mi się, że po mnie łazi
Mam córkę wagę i popieram, jest trudna
humor zależy w którą stronę przeważy xD ja za to jestm Panna i też do łatwych nie należę
Mój mąż Panna my z córka Wagi i wydaje mi się, że on ma jednak trudniejszy charakter
Strzelce to bardzo dynamiczne znaki, to ludzie którzy brylują w towarzystwie i optymistycznie płyną przez życie
Wagi natomiast dużo myślą i często za dużo analizują. Wybierają też często samotność od towarzystwa. Możecie się różnić w tych aspektach
O z tym o wagach to się zgodzę, mam dokładnie tak
Ja w tym roku też tyle wszystkiego zasiałam... mówię nie ma to jak na ogrodzie mieć wszystkie swoje warzywa. A teraz ani nie mam sił wstać z łóżka a mąż nienawidzi takich prac
codziennie mówię, że pójdę ogarnąć chwasty i tak przekładam i przekładam aż mi wszystko zarosnie
Ja to co roku sieje i potem nic z tym mi się nie chce robić Haha, a w tym roku jeszcze mi ślimaki zeżarły większość to w ogóle się odechciewa