reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Jakie dziewczyny macie plany na weekend? 🙈
Ja próbuje jako tako sprzątać dom, ponieważ dziś znajomi wpadają. Jutro pewnie gdzieś również wyjdziemy, ale w niedziele czeka nas błogi relaks... albo obiad u teściów, jeszcze nie wiem 😝
Ja już od tyg robie generalne porządki mam dwóch synów 18 i 12 lat wiec pięknie mi pomagają odsuwać wszystkie meble🤣🤣 korzystam teraz póki mam wakacje od pracy bo od września dopiero wracam do szkoły🙈 ale teraz 31 lecę do Włoch do brata z moja rodzinką więc został mi tylko tydzień a muszę jeszcze okna pomyć🤣

reklama
Rybki nie są z założenia aż takie uparte 🙂 Może tata ma inne planety, które robią z niego takiego uparciucha 🙃 Ja mam też męża rybę 😅 My już żartujemy, że staw sobie jakiś musimy wykopać: mama ryba, ja ryba, mąż ryba, a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to mały człowiek też ryba 🤣
Mój brat to ryby. Najbardziej upatry człowiek. Nie ma bata jak się uprze, że nie to nie. Z 2 strony to też cechą rodzinna męskiej części rodziny...
Na szczęście u mnie będzie baranek ;) jeśli się nie pospieszy

Ja trochę wierze w astrologię, ale zawsze jak mówię mój znak zodiaku to jest, o bozzze, najgorzej. A ja mam w sobie pewnie stereotypowe cechy, ale nie uważam że jestem taka najgorsza 🙈

Jakie dziewczyny macie plany na weekend? 🙈
Ja próbuje jako tako sprzątać dom, ponieważ dziś znajomi wpadają. Jutro pewnie gdzieś również wyjdziemy, ale w niedziele czeka nas błogi relaks... albo obiad u teściów, jeszcze nie wiem 😝
Ja planuję iść w końcu do ogródka 🩷 w tygodniu za bardzo nie chodzę, bo prowadzę korepetycje dla poprawkowiczów i nie chcę być brudna po pracy w ogrodzie. A w weekend mogę sobie spokojnie zrobić dzień brudasa 🤣

Wow! Moja mama też ma urodziny 5.03 🤣🤣 I zgadzam się, z tym nieogarnięciem 😅 Ja nie wiem jak to jest możliwe, że moja mama robi wszystko finalnie tak jak trzeba, ale ten chaos wokół jest dla mnie nie do ogarnięcia 🤣
To ja bym powiedziała, że moja mama jest wieczną nastolatką, okropnym lekkoduchem. Wprost pokusiłabym się o nazwanie jej nieodpowiedzialną. 👀 Na szczęście tata to jej przeciwieństwo, a ja znów to cały tata. Tylko przez to chce wszystko kontrolować, czy to w pracy, czy to w domu 😅

Mój brat to ryby. Najbardziej upatry człowiek. Nie ma bata jak się uprze, że nie to nie. Z 2 strony to też cechą rodzinna męskiej części rodziny...
Na szczęście u mnie będzie baranek ;) jeśli się nie pospieszy

Ja trochę wierze w astrologię, ale zawsze jak mówię mój znak zodiaku to jest, o bozzze, najgorzej. A ja mam w sobie pewnie stereotypowe cechy, ale nie uważam że jestem taka najgorsza 🙈
Zdradzisz jaki to znak? 😅 Każdy znak ma swoje różne strony, więc nikt nie jest z nas zły ani trudniejszy od innych. To bardziej kwestia, jakie cechy u innych nam pasują 🙂

reklama
Ja planuję iść w końcu do ogródka 🩷 w tygodniu za bardzo nie chodzę, bo prowadzę korepetycje dla poprawkowiczów i nie chcę być brudna po pracy w ogrodzie. A w weekend mogę sobie spokojnie zrobić dzień brudasa 🤣
Podziwiam cię za to zamiłowanie 🙈 Ja niestety niezbyt lubię się z naturą, boje się każdego najmniejszego robaczka, wszystko mnie od razu chce tam zjeść i zabić 😝

Do góry