reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Moja mama tez ryba i też nieogar 😂
Mąż również ryba i w sumie jest zorganizowany, ale za to odkłada wszystko maksymalnie 🙈
Mi wychodzi baranie dziecko i zmartwienie mega, bo ja w ogóle fal nie czuje z baranami 💁🏻‍♀️ tez inżynier i tez w to wierze 😃
O 14.30 mąż zabiera mnie nad nasz Bałtyk ❤️ zero zmartwień do niedzieli- taki plan :)
Mój mąż ryba jest najbardziej zorganizowaną osobą jaką znam 😅 Ale żartuję czasami, że jego tata spod znaku Panny tak go wychował dobrze 🤪 Poza znakiem słonecznym bardzo dużo w naszej osobowości zależy od wszystkich pozostałych planet i ich ułożenia, dlatego trudno tak wrzucić wszystkie rybki czy inne znaki do jednego worka 🙂 A Ty jaki masz znak zodiaku?
Gdzieś już wyłapałam wcześniej we wpisach, że jesteś z tej samej branży co ja (tylko ja po drugiej stronie mocy - architekt) 😍

Coś musi być w znakach zodiaku, logika mówi że to nie możliwe ale aż tyle zgodności?😉
Mąż I kilka osób w jego rodzinie to rybki. Różnie to z nimi bywa ;)
Wiem że mam problem z Baranami. Uparte bestie, i ja skorpion uparty i to nam trochę spięć daje. Ale żeby nie było- moja przyjaciółka jest baranem, to super człowiek jest 💛
Syn miał urodzić się w maju. A tu bach w marcu wylądowałam na patologii ciąży, zastrzyki ze sterydów bo wczesniak będzie😥 Leżałam ponad 2 miesiące plackiem, powiedziałam że nie urodzę barana, poczekam do byka 😆 taką motywację miałam, tak zrobiłam😊

Mój mąż ryba jest najbardziej zorganizowaną osobą jaką znam 😅 Ale żartuję czasami, że jego tata spod znaku Panny tak go wychował dobrze 🤪 Poza znakiem słonecznym bardzo dużo w naszej osobowości zależy od wszystkich pozostałych planet i ich ułożenia, dlatego trudno tak wrzucić wszystkie rybki czy inne znaki do jednego worka 🙂 A Ty jaki masz znak zodiaku?
Gdzieś już wyłapałam wcześniej we wpisach, że jesteś z tej samej branży co ja (tylko ja po drugiej stronie mocy - architekt) 😍
Po tej samej stronie mocy z wykształcenia ❤️ ale uciekłam w budowlankę bo biura są nudne dla mnie 😂

reklama
Do góry