reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja sama nie wiem, wczoraj mi minęły wszystkie dolegliwości:/ a teraz czuję trochę brzuch, coś tam mnie mdli, ale słabo, myslalam czy iść na 3 betę żeby się uspokoić, tylko to zaś 45zl 🤦‍♀️ powariowali z tymi cenami
Mi w poniedziałek minęły wszystkie objawy - czułam się rano jak młody bóg. A we wtorek rano zwymiotowalam.
Ja wiem, że zanikające objawy stresują. Mnie mimo wszytsko tez. Ale jak moja poprzednia ciąża przestała się rozwijać to i tak do końca miałam wszytskie ciążowe objawy. Czekałam na przyjecie do szpitala a dalej bolały mnie piersi i wymiotowałam. Dlatego uważam, że akurat objawy nie sa wyznacznikiem o tym czy ciaza rozwija się prawidłowo.

Mi w poniedziałek minęły wszystkie objawy - czułam się rano jak młody bóg. A we wtorek rano zwymiotowalam.
Ja wiem, że zanikające objawy stresują. Mnie mimo wszytsko tez. Ale jak moja poprzednia ciąża przestała się rozwijać to i tak do końca miałam wszytskie ciążowe objawy. Czekałam na przyjecie do szpitala a dalej bolały mnie piersi i wymiotowałam. Dlatego uważam, że akurat objawy nie sa wyznacznikiem o tym czy ciaza rozwija się prprawidłowo.
Bardzo mi przykro :( no to może u mnie też takie chwilowe, żeby złapać oddech :)

Ja zaczynam łapać stresa przed jutrzejszą wizytą. Tydzień temu był pęcherzyk i YS, więc jutro wypadałoby aby był zarodek i to z bijącym sercem. 🙃 Wiem dodatkowo, że ten gin do którego jutro idę jest niezbyt czuły, a sprzęt w przychodni jest delikatnie mówiąc średni...

Jak się dzisiaj czujecie ?☺️ Ja z każdym dniem coraz gorzej 😭 mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania 😳ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam 😂
Ja nie mogę na nic narzekać oprócz pomidorów właśnie takiego zmęczenia i senności. I czasem zaboli podbrzusze także bez zmian większych 🙂

Ja zaczynam łapać stresa przed jutrzejszą wizytą. Tydzień temu był pęcherzyk i YS, więc jutro wypadałoby aby był zarodek i to z bijącym sercem. 🙃 Wiem dodatkowo, że ten gin do którego jutro idę jest niezbyt czuły, a sprzęt w przychodni jest delikatnie mówiąc średni...
A który jutro będzie tydzień ? Bo ja chyba nie wytrzymam do 22.07 i pójdę jeszcze w piątek do mojego lekarza aby sprawdził czy wszystko ok 🤦🙂

A który jutro będzie tydzień ? Bo ja chyba nie wytrzymam do 22.07 i pójdę jeszcze w piątek do mojego lekarza aby sprawdził czy wszystko ok 🤦🙂
Jutro będę 6+2, ale to wizyta na NFZ. No ale usg i tak powinni mi zrobić. 🤔
Ale później mam wizytę jeszcze 20.07 prywatnie, to będzie 7+2. Po tym czasie już dam sobie siana i planuje rzadziej wizytować 😁

reklama
Do góry