reklama
Alabama89
Fanka BB :)
U mnie podobnie. Rano męczą mnie mdłości, wczoraj ostatecznie nawet pierwszy raz zwymiotowalam piersi mnie pobolewają ale raz mocniej, raz słabiej nic nadzwyczajnego. Z energia tez różnie - w poniedziałek było super (chociaż po obiedzie musiałam pojsc spać), wczoraj katastrofa (zero energii). Mam wrażenie ze mogłabym podsypiac cały dzieńJak się dzisiaj czujecie ? Ja z każdym dniem coraz gorzej mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam
Alabama89
Może komuś się przyda mój sposób na mdłości - bo ja mam z tym duuuzy problem. Nosze opaski sea band w ciagu dnia (i z mniejszymi mdłościami sobie dobrze radzą) z porannymi nieco gorzej.
Jak jem typowo lekkostrawnie to tez jest lepiej i raczej małe porcje ale częściej.
Woda z imbirem i odrobina cytryny.
Migdały są pomocne - ale ja ich jadłam dużo na endometrium i aktualnie nie jestem w stanie już na migdały patrzeć.
Jak macie jakieś swoje sprawdzone sposoby to chętnie tez poczytam bo mdłości to moja ciążowa zmora
Jak jem typowo lekkostrawnie to tez jest lepiej i raczej małe porcje ale częściej.
Migdały są pomocne - ale ja ich jadłam dużo na endometrium i aktualnie nie jestem w stanie już na migdały patrzeć.
Jak macie jakieś swoje sprawdzone sposoby to chętnie tez poczytam bo mdłości to moja ciążowa zmora
dajboże
Morning, morning! jeżeli chodzi o mdłości to mnie męczą BARDZO. Wczoraj tragedia i wczoraj również lek przepisała mi Xonvea - 2 tab na noc. I odpukać na razie jest spoko. Tylko kurcze ich cena jest przerażająca- 70 zl za opakowanie (u mnie w aptece) :|
Śmieję się, że lepiej, żeby ten zarodek się pokazał bo już w niego zainwestowałam!
Śmieję się, że lepiej, żeby ten zarodek się pokazał bo już w niego zainwestowałam!
Alabama89
U mnie po korekcie z usg dzisiaj 6+0Cześć dziewczyny! Witam się z wami w 6+1 czyyyli powoli wchodzę w siódmy tydzień
Kotciara
Moderator
Ja czuje się dobrze, chociaż czasem mnie okropnie mdli. Ból piersi umiarkowany, czasem jeszcze podbrzusze zaboli. Wczoraj jednak wieczorem mnie troszkę poniosło Zjadłam bagietkę czosnkową, poprawiłam paroma kostkami czekolady, a za chwile dorwałam się do ogórków kiszonych. Jak już brzuch był pełny to zaczęłam odkurzać i popłakałam się, bo przez przypadek wciągnęłam skarpetkę do odkurzacza chłop to się na mnie patrzył jakby mi 3 głowy wyrosłyJak się dzisiaj czujecie ? Ja z każdym dniem coraz gorzej mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam
Ania936
Jeszcze spoko są kropelki imbifemMoże komuś się przyda mój sposób na mdłości - bo ja mam z tym duuuzy problem. Nosze opaski sea band w ciagu dnia (i z mniejszymi mdłościami sobie dobrze radzą) z porannymi nieco gorzej.
reklama