reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja się dziś bardzo dobrze czułam, energi sporo jak na taki upał🙈 choć teraz już mnie dopada zmęczenie i kłade się spać z młodą, gdzie zawsze byłam nocnym Markiem, tak koło 1 w nocy najchętniej spać chodziłam 😅

Hej. Witam nowe mamy.
Gratuluję po wizytach, za chwilę każda z nas zobaczy to wyczekiwane serduszko.. trzymam kciuki za najbliższe wizyty.
U mnie brak energii a przy tym pracuje po 10h w przedszkolu i jestem wykończona. Dziś miałam koszmarze ze jedno z moich dzieci było chore z którym miałam kontakt i wstałam z nastawieniem biegnę po L4. podejrzewamy że krąży rumień w przedszkolu lub jakieś inne dziadostwo (nie w mojej grupie ale jednak) i towarzyszy mi duży lek. Nawet w pracy się dziwią że tak się martwię.

Mój mąż wie od początku nie potrafiłam tego ukryć.
A jeśli chodzi o przeczucia pierwszy raz myślę o dziewczynie. Mam dwóch chłopców i mimo że zawsze marzyłam o córce to jednak czułam że nie tym razem cały czas myślę i mówię już O NIEJ
Ale może to moja nadzieja:p

A czy wasi partnerzy już wiedzą? Mój dowie się dopiero w weekend, planujemy jakiś malutki wyjazd na trzy dni i myślę, że to będzie dobry moment.
Chcieliśmy już drugie, ale nie sądziłam, że pójdzie tak szybko. O synka staraliśmy się ponad rok. Ciekawa jestem jak zareaguje 😅
U mnie jeszcze nikt nie wie 🙊 a ja wiem od soboty i myślę czy powiedzieć w najblizsza sobotę czy jeszcze poczekać tydzień :D

reklama
Do góry