reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja się dziś bardzo dobrze czułam, energi sporo jak na taki upał🙈 choć teraz już mnie dopada zmęczenie i kłade się spać z młodą, gdzie zawsze byłam nocnym Markiem, tak koło 1 w nocy najchętniej spać chodziłam 😅

Hej. Witam nowe mamy.
Gratuluję po wizytach, za chwilę każda z nas zobaczy to wyczekiwane serduszko.. trzymam kciuki za najbliższe wizyty.
U mnie brak energii a przy tym pracuje po 10h w przedszkolu i jestem wykończona. Dziś miałam koszmarze ze jedno z moich dzieci było chore z którym miałam kontakt i wstałam z nastawieniem biegnę po L4. podejrzewamy że krąży rumień w przedszkolu lub jakieś inne dziadostwo (nie w mojej grupie ale jednak) i towarzyszy mi duży lek. Nawet w pracy się dziwią że tak się martwię.

Mój mąż wie od początku nie potrafiłam tego ukryć.
A jeśli chodzi o przeczucia pierwszy raz myślę o dziewczynie. Mam dwóch chłopców i mimo że zawsze marzyłam o córce to jednak czułam że nie tym razem cały czas myślę i mówię już O NIEJ
Ale może to moja nadzieja:p

A czy wasi partnerzy już wiedzą? Mój dowie się dopiero w weekend, planujemy jakiś malutki wyjazd na trzy dni i myślę, że to będzie dobry moment.
Chcieliśmy już drugie, ale nie sądziłam, że pójdzie tak szybko. O synka staraliśmy się ponad rok. Ciekawa jestem jak zareaguje 😅
U mnie jeszcze nikt nie wie 🙊 a ja wiem od soboty i myślę czy powiedzieć w najblizsza sobotę czy jeszcze poczekać tydzień :D

reklama
Do góry