reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja sama nie wiem, wczoraj mi minęły wszystkie dolegliwości:/ a teraz czuję trochę brzuch, coś tam mnie mdli, ale słabo, myslalam czy iść na 3 betę żeby się uspokoić, tylko to zaś 45zl 🤦‍♀️ powariowali z tymi cenami
Mi w poniedziałek minęły wszystkie objawy - czułam się rano jak młody bóg. A we wtorek rano zwymiotowalam.
Ja wiem, że zanikające objawy stresują. Mnie mimo wszytsko tez. Ale jak moja poprzednia ciąża przestała się rozwijać to i tak do końca miałam wszytskie ciążowe objawy. Czekałam na przyjecie do szpitala a dalej bolały mnie piersi i wymiotowałam. Dlatego uważam, że akurat objawy nie sa wyznacznikiem o tym czy ciaza rozwija się prawidłowo.

Mi w poniedziałek minęły wszystkie objawy - czułam się rano jak młody bóg. A we wtorek rano zwymiotowalam.
Ja wiem, że zanikające objawy stresują. Mnie mimo wszytsko tez. Ale jak moja poprzednia ciąża przestała się rozwijać to i tak do końca miałam wszytskie ciążowe objawy. Czekałam na przyjecie do szpitala a dalej bolały mnie piersi i wymiotowałam. Dlatego uważam, że akurat objawy nie sa wyznacznikiem o tym czy ciaza rozwija się prprawidłowo.
Bardzo mi przykro :( no to może u mnie też takie chwilowe, żeby złapać oddech :)

Ja zaczynam łapać stresa przed jutrzejszą wizytą. Tydzień temu był pęcherzyk i YS, więc jutro wypadałoby aby był zarodek i to z bijącym sercem. 🙃 Wiem dodatkowo, że ten gin do którego jutro idę jest niezbyt czuły, a sprzęt w przychodni jest delikatnie mówiąc średni...

Jak się dzisiaj czujecie ?☺️ Ja z każdym dniem coraz gorzej 😭 mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania 😳ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam 😂
Ja nie mogę na nic narzekać oprócz pomidorów właśnie takiego zmęczenia i senności. I czasem zaboli podbrzusze także bez zmian większych 🙂

Ja zaczynam łapać stresa przed jutrzejszą wizytą. Tydzień temu był pęcherzyk i YS, więc jutro wypadałoby aby był zarodek i to z bijącym sercem. 🙃 Wiem dodatkowo, że ten gin do którego jutro idę jest niezbyt czuły, a sprzęt w przychodni jest delikatnie mówiąc średni...
A który jutro będzie tydzień ? Bo ja chyba nie wytrzymam do 22.07 i pójdę jeszcze w piątek do mojego lekarza aby sprawdził czy wszystko ok 🤦🙂

A który jutro będzie tydzień ? Bo ja chyba nie wytrzymam do 22.07 i pójdę jeszcze w piątek do mojego lekarza aby sprawdził czy wszystko ok 🤦🙂
Jutro będę 6+2, ale to wizyta na NFZ. No ale usg i tak powinni mi zrobić. 🤔
Ale później mam wizytę jeszcze 20.07 prywatnie, to będzie 7+2. Po tym czasie już dam sobie siana i planuje rzadziej wizytować 😁

reklama
Do góry