reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Ostatnio beta ponad 1900 ale próg ok. 12 ng i to mnie najbardziej niepokoi (ale to są wyniki z 1 lipca), W czwartek 6.07 byłam na wizycie, dostałam dupka 2x1, na usg widoczny pęcherzyk żółtkowy. Teoretycznie teraz bazuje się już tylko na obrazie usg, beta i tak mi nic nie powie, ale chodzi mi bardziej o tego proga. 😐
Pomimo brania duphaston prog ci nie urośnie gdzieś czytałam ta tabletka jest sztuczna że tak powiem owszem pomaga np w krwiakach itp ale niepodniesie Ci go więc bezsensu badać i wydawać pieniądze. Ja mam krwiaka i biorę duphaston tyle co ty wrazie plamien nam brac 3x1 myślę że Twoja dawka jest ok niestresuj sie🙂

reklama
Ostatnio beta ponad 1900 ale próg ok. 12 ng i to mnie najbardziej niepokoi (ale to są wyniki z 1 lipca), W czwartek 6.07 byłam na wizycie, dostałam dupka 2x1, na usg widoczny pęcherzyk żółtkowy. Teoretycznie teraz bazuje się już tylko na obrazie usg, beta i tak mi nic nie powie, ale chodzi mi bardziej o tego proga. 😐
Ja też robilam bete 3 dni przed wizytą i szczerze jeszcze bardziej się zestresowałam i jeszcze bardziej dłużyło się do wizyty...

Pomimo brania duphaston prog ci nie urośnie gdzieś czytałam ta tabletka jest sztuczna że tak powiem owszem pomaga np w krwiakach itp ale niepodniesie Ci go więc bezsensu badać i wydawać pieniądze. Ja mam krwiaka i biorę duphaston tyle co ty wrazie plamien nam brac 3x1 myślę że Twoja dawka jest ok niestresuj sie🙂
Tak tak, duphaston nie wychodzi we krwi, zdaje sobie z tego sprawę. Bardziej mówiłam o badaniu proga w kontekście mojego własnego proga, czy dalej utrzymuje się na bezpiecznym poziomie, czy czasem dalej nie spada… ale dobra, mam dupka więc już nie kombinuje, co ma być to będzie ☺️

Wiecie co, od jakiejś 21 klucje mnie tak w środku jakby w pochwie :/ nie cały czas, tylko zakluwa... Wiecie ile już czarnych scenariuszy w mojej głowie....

Wiecie co, od jakiejś 21 klucje mnie tak w środku jakby w pochwie :/ nie cały czas, tylko zakluwa... Wiecie ile już czarnych scenariuszy w mojej głowie....
Hmm mnie też tak czasem zakłuje a czasem mam taki lekki ból jak na miesiączkę, wydaje mi się że jest to normalne coś tam się dzieje. Ale jeśli ma Cię to uspokoić to może lepiej umów się na wizytę 😊

reklama
domyślam się, ja mam to samo.. już tylko zaboli troszkę dłużej niż zazwyczaj i już kaplica. Ja już widzę wszystko czarne... Dziś na 16 ginekolog przed jeszcze zrobię badanie bhcg. Bo już mówię wczoraj chyba kupię znów test z apteki bo moje objawy zaczęły zanikac. Tylko brzuch pobolewa i śluzu dużo...

Do góry