reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
A powiem Ci , że też bym zjadłaAle mnie naszła zabójcza ochota na pomidorową. Przynajmniej zachcianki mnie nie opuszczają
Sylwia 7 ♹ 🕖
Moja pierwsza, długo wyczekiwana bo 4 lata, nigdy nikt nie powiedziałam Nam z jest z Nami coś nie tak, wszystkie wyniki były dobre a mimo to tyle lat się nie udawało. Po drodze różne placówki i lekarze. Rok przerwy od czegokolwiek, zmiana lekarza bliżej w mojej okolicy bardzo polecanego i po trzech miesiącach się udało. I dlatego właśnie jestem w strachu codziennie że jak już się udało żeby nie daj Boże coś innego się nie wydarzyło, ale staram się być dobrej myśliDziewczyny a która to Wasza ciąża? Moja 5 z czego tylko jedna (dzięki Bogu! Udało się donosić...)
Alabama89
Moja 3. Dwóch poprzednich nie udało się donosić i oba zarodki przestały się rozwijać na etapie 6+5. Miałam dwa zabiegi lyzeczkowania.Dziewczyny a która to Wasza ciąża? Moja 5 z czego tylko jedna (dzięki Bogu! Udało się donosić...)
Kotciara
Moderator
To zapraszam do mnie, mam obiecaną na obiadA powiem Ci , że też bym zjadła
Alabama89
Ja w piątek jadłam przepyszny krem z pomidorów bo tez mnie dopadła ochota na coś takiegoAle mnie naszła zabójcza ochota na pomidorową. Przynajmniej zachcianki mnie nie opuszczają
A dzisiaj mam ochotę na młode ziemniaki, jajko i fasolkę szparagowa
AnielkoweLove
Moja czwarta, na pokładzie tylko córeczkaDziewczyny a która to Wasza ciąża? Moja 5 z czego tylko jedna (dzięki Bogu! Udało się donosić...)
Kotciara
Moderator
Druga, pierwsza zatrzymała się na etapie 5+6/6+1, miałam zabieg łyżeczkowania w połowie kwietnia (to był 9. tydzień ciąży)Dziewczyny a która to Wasza ciąża? Moja 5 z czego tylko jedna (dzięki Bogu! Udało się donosić...)
reklama