reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Hej, hej. Któraś z Was chciała zdjęcie testu który zrobiłam, więc wklejam ;)
U mnie wizyta do gin dopiero na 01.08 także trochę czasu jeszcze upłynie i bardzo chciałabym wytrzymać, a nie załatwiać czegoś szybciej haha. U mnie pełen pakiet objawów. Z nowości ograniczyły mi się mdłości, ale rozpoczęły bóle głowy ciągłe od wczoraj. Nie czuję tego ciągnięcia o którym mówiłyście. Ja to odczuwam typowo jako promieniujący ból od jajników, ciągnięciem bym tego nie nazwała. Problemy z nastrojem mam olbrzymie. Wczoraj to była tragedia, złapałam taki dół, że nie chciałam iść do pracy i nikogo widzieć, a co zrobić kiedy klientki są, a pracuję sama.. płaczę z różnych powodów.. z powodu że musiałam zabić ćmę, która była tak duża i miała futerko, że mogłaby być zwierzątkiem domowym (jak mogłam ją zabić?), że za kilka dni odbieram nasz samochód z naprawy, że leci piosenka o miłości itd. Straszne sprawy..
W nadchodzącym tygodniu zrobię betę, ale waham się jeszcze kiedy dokładnie. Przyzwyczaiłam się do swoich objawów w zasadzie. Kiedy rano się budzę nie czuję nic. Dopiero tak po chwili zaczyna się wszystko budzić i na nowo się dzieje. Ja nie siusiam jakoś ponad miarę narazie. Ból piersi mam codziennie i to jest konkretny ból, żyła na żyle 🤣 jak tylko się da to chodzę bez stanika. Jestem właśnie w jakimś czasie okresowym. Moje cykle wyglądały w ciągu pół roku ostatnio tak, że miałam 37dni, 27dni,27dni,27dni,35dni, 27dni, więc jestem w stanie gotowości od 1 do 11 lipca. Wczoraj właśnie zauważyłam brązowe plamienie jednorazowo, ale nic się nie rozkręciło, także obserwuję i was podczytuję ;)
A robiłaś tylko ten jeden test czy więcej?

reklama
Hej, hej. Któraś z Was chciała zdjęcie testu który zrobiłam, więc wklejam ;)
U mnie wizyta do gin dopiero na 01.08 także trochę czasu jeszcze upłynie i bardzo chciałabym wytrzymać, a nie załatwiać czegoś szybciej haha. U mnie pełen pakiet objawów. Z nowości ograniczyły mi się mdłości, ale rozpoczęły bóle głowy ciągłe od wczoraj. Nie czuję tego ciągnięcia o którym mówiłyście. Ja to odczuwam typowo jako promieniujący ból od jajników, ciągnięciem bym tego nie nazwała. Problemy z nastrojem mam olbrzymie. Wczoraj to była tragedia, złapałam taki dół, że nie chciałam iść do pracy i nikogo widzieć, a co zrobić kiedy klientki są, a pracuję sama.. płaczę z różnych powodów.. z powodu że musiałam zabić ćmę, która była tak duża i miała futerko, że mogłaby być zwierzątkiem domowym (jak mogłam ją zabić?), że za kilka dni odbieram nasz samochód z naprawy, że leci piosenka o miłości itd. Straszne sprawy..
W nadchodzącym tygodniu zrobię betę, ale waham się jeszcze kiedy dokładnie. Przyzwyczaiłam się do swoich objawów w zasadzie. Kiedy rano się budzę nie czuję nic. Dopiero tak po chwili zaczyna się wszystko budzić i na nowo się dzieje. Ja nie siusiam jakoś ponad miarę narazie. Ból piersi mam codziennie i to jest konkretny ból, żyła na żyle 🤣 jak tylko się da to chodzę bez stanika. Jestem właśnie w jakimś czasie okresowym. Moje cykle wyglądały w ciągu pół roku ostatnio tak, że miałam 37dni, 27dni,27dni,27dni,35dni, 27dni, więc jestem w stanie gotowości od 1 do 11 lipca. Wczoraj właśnie zauważyłam brązowe plamienie jednorazowo, ale nic się nie rozkręciło, także obserwuję i was podczytuję ;)
ja niestety tez tu drugiej kreski nie widze 🤷‍♀️

Tu lepiej widać? Tak, będę robić betę

Załączniki

• 829f8a5a-0123-484a-a17c-6f9313577a1b.jpeg
    829f8a5a-0123-484a-a17c-6f9313577a1b.jpeg
    25,5 KB · Wyświetleń: 116
Hej Dziewczyny ja po wizycie widać zarodek, lekarz powiedział że wszystko dobrze, ale chyba zauważył że jestem panikarą i mam przyjść jeszcze 22.07 zobaczyć co się tam dzieje 😊na tą chwilę powiedział że wszystko jest tak jak ma być u mnie dzisiaj 5+6 🙂
super wiadomość 😊 czekałam właśnie na dobrą informację od Ciebie ❤️ może i ja zobaczę zarodek we wtorek ( będzie 5+4)

Hej Dziewczyny ja po wizycie widać zarodek, lekarz powiedział że wszystko dobrze, ale chyba zauważył że jestem panikarą i mam przyjść jeszcze 22.07 zobaczyć co się tam dzieje 😊na tą chwilę powiedział że wszystko jest tak jak ma być u mnie dzisiaj 5+6 🙂
Super, teraz czekamy już na serduszko 🩷
Gin zlecił ci już jakieś badania?

reklama
Ja bije się z myślami czy wyskoczyć jutro znowu na betę + proga czy już sobie odpuścić i czekać do wizyty w czwartek. 😐 Teoretycznie szkoda mi trochę kasy i bezsensu się kłóć, szczególnie że mam tylko jedną rękę "do użytku", ale z drugiej strony ten niepokój nie daje mi żyć...

Do góry