Kotciara
Moderator
widać, ale baaaardzo blada ta kreska jest jeszczeTu lepiej widać? Tak, będę robić betę
to twój pierwszy test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widać, ale baaaardzo blada ta kreska jest jeszczeTu lepiej widać? Tak, będę robić betę
Tak tak to już na tamtej wizycie, na której byłam w środę już nawet zrobiłam heheSuper, teraz czekamy już na serduszko
Gin zlecił ci już jakieś badania?
A jakie mialas ostatnio wyniki?Ja bije się z myślami czy wyskoczyć jutro znowu na betę + proga czy już sobie odpuścić i czekać do wizyty w czwartek. Teoretycznie szkoda mi trochę kasy i bezsensu się kłóć, szczególnie że mam tylko jedną rękę "do użytku", ale z drugiej strony ten niepokój nie daje mi żyć...
Ostatnio beta ponad 1900 ale próg ok. 12 ng i to mnie najbardziej niepokoi (ale to są wyniki z 1 lipca), W czwartek 6.07 byłam na wizycie, dostałam dupka 2x1, na usg widoczny pęcherzyk żółtkowy. Teoretycznie teraz bazuje się już tylko na obrazie usg, beta i tak mi nic nie powie, ale chodzi mi bardziej o tego proga.A jakie mialas ostatnio wyniki?
Jak ma Cię to uspokoić to ja bym pewnie poszła zbadaćOstatnio beta ponad 1900 ale próg ok. 12 ng i to mnie najbardziej niepokoi (ale to są wyniki z 1 lipca), W czwartek 6.07 byłam na wizycie, dostałam dupka 2x1, na usg widoczny pęcherzyk żółtkowy. Teoretycznie teraz bazuje się już tylko na obrazie usg, beta i tak mi nic nie powie, ale chodzi mi bardziej o tego proga.
Ja widzę kreskę jest taki cień cienia, ale jest ! Tak jak dziewczyny pisały zrob sobie betę, będziesz mieć pewnośćTu lepiej widać? Tak, będę robić betę
to nie pierwszy. Wcześniej wychodziły jeszcze jaśniejsze.widać, ale baaaardzo blada ta kreska jest jeszcze
to twój pierwszy test?
Razem czekamy do wizyty ja nie robię bety mimo,że kusiła... Stwierdziłam, że Teraz to już bez sensu. Czekam cierpliwie na USG także razem czekamyJa bije się z myślami czy wyskoczyć jutro znowu na betę + proga czy już sobie odpuścić i czekać do wizyty w czwartek. Teoretycznie szkoda mi trochę kasy i bezsensu się kłóć, szczególnie że mam tylko jedną rękę "do użytku", ale z drugiej strony ten niepokój nie daje mi żyć...
Jest bladzioszek też takie miałam na początku, więc wygląda na wczesną ciążę, zrób sobie jutro betę i daj znaćTu lepiej widać? Tak, będę robić betę
Super wieści! GratulujeHej Dziewczyny ja po wizycie widać zarodek, lekarz powiedział że wszystko dobrze, ale chyba zauważył że jestem panikarą i mam przyjść jeszcze 22.07 zobaczyć co się tam dzieje na tą chwilę powiedział że wszystko jest tak jak ma być u mnie dzisiaj 5+6
Przybijam piąteczkę, sama walczę z tymi myślami i też mi cały czas ten prog chodzi po głowie, a betę to chyba, żeby się uspokoićJa bije się z myślami czy wyskoczyć jutro znowu na betę + proga czy już sobie odpuścić i czekać do wizyty w czwartek. Teoretycznie szkoda mi trochę kasy i bezsensu się kłóć, szczególnie że mam tylko jedną rękę "do użytku", ale z drugiej strony ten niepokój nie daje mi
Na dobrą sprawę i tak mi jutrzejszy wynik nic nie da - i tak będę musiała czekać do wizyty niestety w tym momencie na nic nie mamy już wpływu, nad czym ubolewam chciałabym tylko mieć troszkę więcej spokojuCek
Razem czekamy do wizyty ja nie robię bety mimo,że kusiła... Stwierdziłam, że Teraz to już bez sensu. Czekam cierpliwie na USG także razem czekamy
Ja będę tak wariować (jeśli wszystko dobrze pójdzie) do sierpnia, dla mnie teraz jest najgorszy okres ale i tak na nic już nie mamy wpływuPrzybijam piąteczkę, sama walczę z tymi myślami i też mi cały czas ten prog chodzi po głowie, a betę to chyba, żeby się uspokoić