reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
domyślam się, ja mam to samo.. już tylko zaboli troszkę dłużej niż zazwyczaj i już kaplica. Ja już widzę wszystko czarne... Dziś na 16 ginekolog przed jeszcze zrobię badanie bhcg. Bo już mówię wczoraj chyba kupię znów test z apteki bo moje objawy zaczęły zanikac. Tylko brzuch pobolewa i śluzu dużo...
A to śluzu to i ja mam sporo. Nawet od kilku dni zostają takie białe śladu na majtkach jak w niepłodne..

U mnie jest podobnie :)
Też masz taki,że zostawia ślad na majtkach? Do tej pory miałam tylko tak "mokro" ale było czysto a teraz takie delikatne białe ślady i zaczęłam się nad tym zastanawiać. Nie pamiętam czy w poprzednich tak miałam bo w sumie brałam luteinę i to ona wypływała a teraz nie biorę 🧐

Też masz taki,że zostawia ślad na majtkach? Do tej pory miałam tylko tak "mokro" ale było czysto a teraz takie delikatne białe ślady i zaczęłam się nad tym zastanawiać. Nie pamiętam czy w poprzednich tak miałam bo w sumie brałam luteinę i to ona wypływała a teraz nie biorę 🧐
Tak, i mam go już od jakieś tygodnia. Raz więcej raz mniej albo wcale. Mi się wydaje, że ja w poprzednich ciążach tez go miałam. To jest chyba śluz która ma chronić np. przed infekcjami. Dopóki ma biały/mleczny kolor i jest bezwonny to wszytsko jest ok :)

reklama
Do góry