Marcia 1983
Fanka BB :)
Tak ja czujęDziewczyny, a czy dalej czujecie ciągnięcie w podbrzuszu?
Trzymam się tego kurczowo, że skoro czuje to ciągnięcie, to COŚ się tam wciąż dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja czujęDziewczyny, a czy dalej czujecie ciągnięcie w podbrzuszu?
Trzymam się tego kurczowo, że skoro czuje to ciągnięcie, to COŚ się tam wciąż dzieje
Ja odczuwam ale mniejsze niż w dniach koło miesiaczki, ogólnie mam tone czarnych myśli, bo czuje się co raz lepiej, jedynie piersi mnie troszkę bolą, niby rano dwa razy mnie zemdliło ale czuje się bardzo dobrze i to mnie martwi Pojutrze wizyta, cieszę się ze umówiłam się jako pierwsza pacjentka na 8:05 wiec Bie będę wyczekiwać az tak jak wstanęDziewczyny, a czy dalej czujecie ciągnięcie w podbrzuszu?
Ja właśnie mam wrażenie, że nawet piersi mi nagle sflaczały i oczywiście już panikuje. Ale czuje ciągle to podbrzusze, więc trzymam się tego kurczowo. Następna wizyta w czwartek, ale dopiero wieczoremJa odczuwam ale mniejsze niż w dniach koło miesiaczki, ogólnie mam tone czarnych myśli, bo czuje się co raz lepiej, jedynie piersi mnie troszkę bolą, niby rano dwa razy mnie zemdliło ale czuje się bardzo dobrze i to mnie martwi Pojutrze wizyta, cieszę się ze umówiłam się jako pierwsza pacjentka na 8:05 wiec Bie będę wyczekiwać az tak jak wstanę
czyzby UK? Dobrze ze sprawdzili i wszystko jest wporzadkuHej dziewczyny. U mnie w ciągu ostatnich dni nadal pojawiało się delikatne brązowe plamienie głównie przy podcieraniu. Wczoraj byliśmy z mężem na kolacji w restauracji, poszłam zrobić siku a tam krew na wkładce i to dosyć sporo Od razu czarne myśli, od razu pojechaliśmy do szpitala zrobili mi USG i na szczęście nie poroniłam. Zarodek ma 3.6mm i nawet słyszałam bicie jego serca. Co za ulga... Dostałam globulki prostregonu i zalecenia żeby odpoczywać. Zdecydowałam się też że wykupuję prywatne ubezpieczenie bo mieszkam za granicą i tutaj publiczna opieka jest słaba, w ciągu całej ciąży tylko 3 USG w tym pierwsze dopiero 12 tygodnia. W tym tygodniu będę mieć robione dopiero pierwsze badania krwi/ moczu. Później 17 lipca spotkanie z położną w celu omówienia wyników i dopiero wtedy ona mnie umówi na wizytę z ginekologiem.
trzymam kciukiTak tak dzisiaj dam znać ale to dopiero po 18
u mnie wie tylko moja siostra z jej mezem no i moj maz oczywiscie po wizycie, jesli bedzie serduszko to pewnie przekaze informacje dzieciakom, planuje do pudeleczka wlozyc zdjecie usg i malusienkie skarpetkiOby się tym razem udało!
Dzięki! Jutro będę się umawiać na wizytę, zrobiłam test w sobotę (27dc), bo dzien wcześniej dźwigało mi się po kiełbasie i pomyślałam oho chyba coś jest na rzeczy
Dzieki! Mi tak samo
Trzymam kciuki żeby się wchłonęła!
Ale piekna beta! Wydaje mi się że przy takiej becie powinno być już serduszko Który masz tydzien ??
Ja mam mdłości, ale dalekatne narazie, da się wytrzymać i sikam co chwilę dosłownie
U mnie jeszcze nikt nie wie o mojej ciąży. Kupiłam synkowi koszulkę z napisem "awansowałem na starszego brata" zaproszę wszystkich i zobaczymy reakcję
Według aplikacji pokazuje 5+6 dzisiaj więc zobaczymy mam cichutką nadzieję że dzisiaj zobaczę więcejOby się tym razem udało!
Dzięki! Jutro będę się umawiać na wizytę, zrobiłam test w sobotę (27dc), bo dzien wcześniej dźwigało mi się po kiełbasie i pomyślałam oho chyba coś jest na rzeczy
Dzieki! Mi tak samo
Trzymam kciuki żeby się wchłonęła!
Ale piekna beta! Wydaje mi się że przy takiej becie powinno być już serduszko Który masz tydzien ??
Ja mam mdłości, ale dalekatne narazie, da się wytrzymać i sikam co chwilę dosłownie
U mnie jeszcze nikt nie wie o mojej ciąży. Kupiłam synkowi koszulkę z napisem "awansowałem na starszego brata" zaproszę wszystkich i zobaczymy reakcję
ja czuje ale nie tak caly czas tylko sporadycznieDziewczyny, a czy dalej czujecie ciągnięcie w podbrzuszu?
No ja właśnie też jakoś zaczęłam się czuć normalnie. Nie chcę mi się tak spać jak wcześniej, nie boli mnie brzuch , w sumie tylko piersi wrażliwe a poza tym nic. Martwi mnie też to że nic nie czuję. Czy to tak ma być czy jak .... porażka. Skisne do środyJa właśnie mam wrażenie, że nawet piersi mi nagle sflaczały i oczywiście już panikuje. Ale czuje ciągle to podbrzusze, więc trzymam się tego kurczowo. Następna wizyta w czwartek, ale dopiero wieczorem
Chyba jesteśmy skazane na wieczne zamartwianie
Ja też mam to samo piersi odpuściły nie bolą mnie już tak, jedynie trochę jak po całym dniu ściągam biustonosz to wtedy tak mega je czuje. Czasem mnie zaboli podbrzusze no i te wzdęcia a tak to nic. Ale tak jak mówicie jesteśmy skazane na zamartwianie się tak już chyba będzie na każdym etapieNo ja właśnie też jakoś zaczęłam się czuć normalnie. Nie chcę mi się tak spać jak wcześniej, nie boli mnie brzuch , w sumie tylko piersi wrażliwe a poza tym nic. Martwi mnie też to że nic nie czuję. Czy to tak ma być czy jak .... porażka. Skisne do środy
Ja też mam takie wrażenie, że mi piersi sflaczały, były przez moment większe a teraz znowu dwa rodzynki. Do tego plamienia + wczorajsze krwawienie i jadąc do szpitala byłam prawie przekonana że to koniec. Na szczęście nie, ale dziś dalsze delikatne plamienie + bóle w podbrzuszu także też się zamartwiamJa właśnie mam wrażenie, że nawet piersi mi nagle sflaczały i oczywiście już panikuje. Ale czuje ciągle to podbrzusze, więc trzymam się tego kurczowo. Następna wizyta w czwartek, ale dopiero wieczorem
Chyba jesteśmy skazane na wieczne zamartwianie
czyzby UK? Dobrze ze sprawdzili i wszystko jest wporzadku
dobrze ze wszystko w porządku , słyszałam ze takie krwawienia się zdarzają . Moja szwagierka opowiadała ze w ciąży aż chlustnela krwią a na szczęście wszystko było dobrze jak fajnie ze słyszałaś serduszko )