reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Z tymi wymiarami tez mam problem bo mimo, ze to moja 3 ciąża i powinnam być oblatana to jedynie się domyślam, że to wymiar 0,75? Czym jest ten drugi wymiar 3,2?
Nie jestem znawcą i jeśli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi ale według mnie pęcherzyk ma wymiary 0,75, a tym samym wciąż jest jeszcze czas aby pojawił się pęcherzyk żółtkowy. ☺️ Z tego co się orientuje to o pustym jaju mowa kiedy ma powyżej 20/25mm.
Swoją drogą witaj - mam nadzieje że ten wątek będzie dla ciebie szczęśliwy. 🩷

reklama
W ogóle dziewczyny jeśli umawiałyście w międzyczasie jakieś nowe wizyty i nie ma ich na pierwszej stronie to dawajcie znać tu lub na priv a będę uzupełniać pierwszą stronę. 🩷 Przynajmniej będziemy wiedzieć kiedy i za kogo trzymać kciuki 😁

reklama
Mnie powoli stres zbiera mimo ze to 3 ciąża to niepanowana w tym miesiącu . Fakt ze 2 miesiące temu zrobiłam wszystkie badania wraz z toksoplazmoza cytologię usg piersi suplementowalam kwas foliowy ale nawet będąc tydzień temu na urlopie rozmawialiśmy z mężem ze poczekamy jeszcze kilka miesięcy a dzień później dwie kreski , szok ze do dziś się nie mogę z tym oswoić :) czy macie jakieś mdłości już ?

Do góry