Kotciara
Moderator
to prawda, oby za tydzień spotkała mnie dobra wiadomośćsuper wiadomosc tydzien szybko zleci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to prawda, oby za tydzień spotkała mnie dobra wiadomośćsuper wiadomosc tydzien szybko zleci
napewno tak bedzie ja licze ze w poniedzialek tez wyjde z usmiechem z gabinetu albo ze lzami ale ze szczesciato prawda, oby za tydzień spotkała mnie dobra wiadomość
Ja również mam taką nadzieje, już teraz trzymam kciukinapewno tak bedzie ja licze ze w poniedzialek tez wyjde z usmiechem z gabinetu albo ze lzami ale ze szczescia
Mega wieści! CudownieJa już po wizycie! Wszystko wygląda ok jak na ten wiek ciąży (5+2), co prawda nie ma jeszcze zarodka, ale jest pęcherzyk żółtkowy - na szczęście 1. Następna wizyta za 2 tygodnie, ale za tydzień mam na NFZ, więc liczę że za tydzień już będzie zarodek z akcją serca Gin twierdzi, że wszystko ładnie się rozwija i bardzo dobrze rokuje. Dostałam duphaston do zażywania 2 razy dziennie, ale to bardziej na moją prośbę niż z potrzeby
Same dobre wieści! Bardzo się cieszęJa już po wizycie na razie widać pęcherzyk ciążowy i zaczyna się tworzyć pęcherzyk żółtkowy więc na ten moment jest ok, ale mam przyjść 27 lipca żeby zobaczyć serduszko i określić termin porodu według wielkości zarodka, przez to że ta owulacja była później. Ulżyło mi, że tym razem nie zauważył niczego niepokojącego
Oooo tak, swoje każdy przejść musi w różny sposób. Ale jak to mówią Siła jest kobietąSzok ile musiałaś przejść dobrze, że w porę zareagowałas. Szok ile kobiety muszą znieść, zanim uda im się urodzić upragnione dziecko
Znam toTak mi się ciągnie przed wizytą, że dramat... chciałabym już iść
a to jeszcze 2 h :O + dojazd, kolejkaZnam to
Super! Mam nadzieje, że czujesz się spokojniejJa już po wizycie! Wszystko wygląda ok jak na ten wiek ciąży (5+2), co prawda nie ma jeszcze zarodka, ale jest pęcherzyk żółtkowy - na szczęście 1. Następna wizyta za 2 tygodnie, ale za tydzień mam na NFZ, więc liczę że za tydzień już będzie zarodek z akcją serca Gin twierdzi, że wszystko ładnie się rozwija i bardzo dobrze rokuje. Dostałam duphaston do zażywania 2 razy dziennie, ale to bardziej na moją prośbę niż z potrzeby
No i pięknie!Ja już po wizycie na razie widać pęcherzyk ciążowy i zaczyna się tworzyć pęcherzyk żółtkowy więc na ten moment jest ok, ale mam przyjść 27 lipca żeby zobaczyć serduszko i określić termin porodu według wielkości zarodka, przez to że ta owulacja była później. Ulżyło mi, że tym razem nie zauważył niczego niepokojącego