reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja tez mam już wynik bety z dziś rana.
04.07 2991
06.07 5732

Wczoraj o 20:00 na usg pusty pęcherzyk
Chyba skisnę przez cały tydzień. Brakuje mi tym razem cierpliwości…

Ja po wizycie. Pęcherzyk jest, ale na razie nie widać nic w środku. Kolejna wizyta za tydzień. ☺
Gratulacje, na następnej wizycie będzie już więcej widać ❤️
Mnie powoli stres zbiera mimo ze to 3 ciąża to niepanowana w tym miesiącu . Fakt ze 2 miesiące temu zrobiłam wszystkie badania wraz z toksoplazmoza cytologię usg piersi suplementowalam kwas foliowy ale nawet będąc tydzień temu na urlopie rozmawialiśmy z mężem ze poczekamy jeszcze kilka miesięcy a dzień później dwie kreski , szok ze do dziś się nie mogę z tym oswoić :) czy macie jakieś mdłości już ?
Mówią, że nigdy nie ma dobrego momentu 😉
Ja nie mam i nie spodziewam się aby coś się w tej kwestii zmieniło 😄
swietna wiadomosc 🙂 znowu bedziecie wizytowac razem z @Kotciara 😁
A czy ktoras z was juz dostala karte ciazy? 😊
@Kimkolwiek też masz wizytę 13.07? 😍
Ja nie mam jeszcze karty ciąży, dopiero za dwa tygodnie mamy założyć + pewnie za tydzień na NFZ 😊

Ja tez mam już wynik bety z dziś rana.
04.07 2991
06.07 5732

Wczoraj o 20:00 na usg pusty pęcherzyk
Chyba skisnę przez cały tydzień. Brakuje mi tym razem cierpliwości…
Spokojnie, beta prawidłowo przyrasta, to pewnie kwestia 1/2 dni kiedy pęcherzyk żółtkowy się pojawi ☺️

Tak tak, powiedziała że właśnie ma być już widać wtedy 🥰
Gratulacje, na następnej wizycie będzie już więcej widać ❤️

Mówią, że nigdy nie ma dobrego momentu 😉
Ja nie mam i nie spodziewam się aby coś się w tej kwestii zmieniło 😄

@Kimkolwiek też masz wizytę 13.07? 😍
Ja nie mam jeszcze karty ciąży, dopiero za dwa tygodnie mamy założyć + pewnie za tydzień na NFZ 😊

Mnie powoli stres zbiera mimo ze to 3 ciąża to niepanowana w tym miesiącu . Fakt ze 2 miesiące temu zrobiłam wszystkie badania wraz z toksoplazmoza cytologię usg piersi suplementowalam kwas foliowy ale nawet będąc tydzień temu na urlopie rozmawialiśmy z mężem ze poczekamy jeszcze kilka miesięcy a dzień później dwie kreski , szok ze do dziś się nie mogę z tym oswoić :) czy macie jakieś mdłości już ?
W sumie od ok tyg takie delikatne raz są raz nie dziś rano jak wstałam z luzka to wymiotowałam niczym bo nic nie jadłam potem ok i teraz znów mnie mdli co noe zmienia faktu że mam taką panikę strach itp przed jutrzejszą wizyta

reklama
ja sie caly czas zastanawiam jak inni zareaguja jak sie dowiedza ze bedziemy miec 4 dziecko 🙂 i boje sie reakcji dzieci czy zaakceptuja, czy sie uciesza czy jednak nie. Ogolnie to bedzie bardzo ciezki rok dla nas i tez sie zastanawiam jak sobie ze wszystkim poradzimy, to chyba hormony wariuja 😁

Do góry