reklama
Marcia 1983
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że kartę lekarze zakładają po 7 tyg kiedy jest pewne, że płód rozwija się prawidłowo. No ale może się mylę.swietna wiadomosc znowu bedziecie wizytowac razem z @Kotciara
A czy ktoras z was juz dostala karte ciazy?
Mamachlopcow
zwykle chyba wydają jak jest akcja sercaWydaje mi się, że kartę lekarze zakładają po 7 tyg kiedy jest pewne, że płód rozwija się prawidłowo. No ale może się mylę.
Marcia 1983
To też chyba zależy od lekarzazwykle chyba wydają jak jest akcja serca
Kotciara
Moderator
Gratulacje, na następnej wizycie będzie już więcej widaćJa po wizycie. Pęcherzyk jest, ale na razie nie widać nic w środku. Kolejna wizyta za tydzień. ☺
Mówią, że nigdy nie ma dobrego momentuMnie powoli stres zbiera mimo ze to 3 ciąża to niepanowana w tym miesiącu . Fakt ze 2 miesiące temu zrobiłam wszystkie badania wraz z toksoplazmoza cytologię usg piersi suplementowalam kwas foliowy ale nawet będąc tydzień temu na urlopie rozmawialiśmy z mężem ze poczekamy jeszcze kilka miesięcy a dzień później dwie kreski , szok ze do dziś się nie mogę z tym oswoić czy macie jakieś mdłości już ?
Ja nie mam i nie spodziewam się aby coś się w tej kwestii zmieniło
@Kimkolwiek też masz wizytę 13.07?swietna wiadomosc znowu bedziecie wizytowac razem z @Kotciara
A czy ktoras z was juz dostala karte ciazy?
Ja nie mam jeszcze karty ciąży, dopiero za dwa tygodnie mamy założyć + pewnie za tydzień na NFZ
Kotciara
Moderator
Spokojnie, beta prawidłowo przyrasta, to pewnie kwestia 1/2 dni kiedy pęcherzyk żółtkowy się pojawiJa tez mam już wynik bety z dziś rana.
04.07 2991
06.07 5732
Wczoraj o 20:00 na usg pusty pęcherzyk
Chyba skisnę przez cały tydzień. Brakuje mi tym razem cierpliwości…
Kimkolwiek
Tak tak, powiedziała że właśnie ma być już widać wtedy
Gratulacje, na następnej wizycie będzie już więcej widać
Mówią, że nigdy nie ma dobrego momentu
Ja nie mam i nie spodziewam się aby coś się w tej kwestii zmieniło
@Kimkolwiek też masz wizytę 13.07?
Ja nie mam jeszcze karty ciąży, dopiero za dwa tygodnie mamy założyć + pewnie za tydzień na NFZ
Oli55
W sumie od ok tyg takie delikatne raz są raz nie dziś rano jak wstałam z luzka to wymiotowałam niczym bo nic nie jadłam potem ok i teraz znów mnie mdli co noe zmienia faktu że mam taką panikę strach itp przed jutrzejszą wizytaMnie powoli stres zbiera mimo ze to 3 ciąża to niepanowana w tym miesiącu . Fakt ze 2 miesiące temu zrobiłam wszystkie badania wraz z toksoplazmoza cytologię usg piersi suplementowalam kwas foliowy ale nawet będąc tydzień temu na urlopie rozmawialiśmy z mężem ze poczekamy jeszcze kilka miesięcy a dzień później dwie kreski , szok ze do dziś się nie mogę z tym oswoić czy macie jakieś mdłości już ?
reklama
Anet29
ja sie caly czas zastanawiam jak inni zareaguja jak sie dowiedza ze bedziemy miec 4 dziecko i boje sie reakcji dzieci czy zaakceptuja, czy sie uciesza czy jednak nie. Ogolnie to bedzie bardzo ciezki rok dla nas i tez sie zastanawiam jak sobie ze wszystkim poradzimy, to chyba hormony wariujaMnie powoli stres zbiera mimo ze to 3 ciąża to niepanowana w tym miesiącu . Fakt ze 2 miesiące temu zrobiłam wszystkie badania wraz z toksoplazmoza cytologię usg piersi suplementowalam kwas foliowy ale nawet będąc tydzień temu na urlopie rozmawialiśmy z mężem ze poczekamy jeszcze kilka miesięcy a dzień później dwie kreski , szok ze do dziś się nie mogę z tym oswoić czy macie jakieś mdłości już ?