reklama
Alabama89
Fanka BB :)
Rozumiem, że przez wcześniejsze doświadczenie chce się zrobić teraz coś więcej. No nic, zobaczysz co Ci dzisiaj powie gin. W każdym razie trzymam kciuki!Generalnie miałam bardzo podobne wartości w poprzedniej ciąży, którą poroniłam. Wtedy konsultowałam to z 3 różnymi lekarzami na różnych etapach ciąży i każdy powiedział mi to samo - progesteron był wystarczający, a ewentualna suplementacja i tak nic by nie zmieniła.
Akurat dziś mam wizytę i będę to konsultować ponownie. Moja gin wie, że tym razem chce dostać duphaston, chociaż nie jest jego fanką, ale chce mieć coś "dla głowy"
AnielkoweLove
Oooo matko, aż sobie wyguglowałam o co chodzi z tym zaśniadem bo też pierwsze słyszę i nie brzmi to zbyt ciekawie ;/ jak dobrze, że się nie potwierdziłoMiałam to samo. Od ciąży pozamacicznej, po zaśniad groniasty. Wcześniej o zasniadzie nie miałam pojęcia, a jak wylądowałam z podejrzeniem tego dziadostwa, które na szczęście się nie potwierdziło, teraz strasznie się tego boje trzymam za nasze wizyty kciuki @Kotciara i @Kimkolwiek musi być ok!!
Też przechodziłam ciążę pozamaciczna 4 lata temu :/ coś okropnego
Sylwia 7 ♹ 🕖
Hejka ja dobrze nadal zero przykrych objawów ciąży, jedynie to tylko czuje piersi i jestem bardziej zmęczona ,a tak to nic mi nie dolegahej hej, wszystkim mamusiom samych dobrych wieści na wizytach Jak się dzisiaj czujecie ?
Juliaaawe
Mam tak samo, czuje się lepiej niż przed ciążaHejka ja dobrze nadal zero przykrych objawów ciąży, jedynie to tylko czuje piersi i jestem bardziej zmęczona ,a tak to nic mi nie dolega
AnielkoweLove
Hejo hej ja dziś dobrze się czuje, trochę dalej bolą sutki ale bez tragedii.
Mąż wczoraj dowiedział się o ciąży, dostał ładnie zapakowany pozytywny test ciążowy No nie powiem mina bezcenna ale ucieszył się potem pogłaskał naszą śpiącą 9cio miesięczna córeczkę i powiedział, że będzie miała braciszka - to się jeszcze okaże ale mega słodkie to było trochę się boję jak to będzie z dwoma maluchami, jeśli oczywiście wszystko skończy się dobrze.
Miłego dnia dla Was
Mąż wczoraj dowiedział się o ciąży, dostał ładnie zapakowany pozytywny test ciążowy No nie powiem mina bezcenna ale ucieszył się potem pogłaskał naszą śpiącą 9cio miesięczna córeczkę i powiedział, że będzie miała braciszka - to się jeszcze okaże ale mega słodkie to było trochę się boję jak to będzie z dwoma maluchami, jeśli oczywiście wszystko skończy się dobrze.
Miłego dnia dla Was
Ostatnia edycja:
AnielkoweLove
Oooo to tak jak u mnieHejka ja dobrze nadal zero przykrych objawów ciąży, jedynie to tylko czuje piersi i jestem bardziej zmęczona ,a tak to nic mi nie dolega
Sylwia 7 ♹ 🕖
Oby tak było do końca , żeby te nasze ciąże były bardzo bardzo nudne i zdroweOooo to tak jak u mnie
Alabama89
Lekarka mi odpisała, że wyniki są dobre. Niemniej każe mi je jutro powtórzyć, a na wizycie zdecyduje czy włącza proga.daj znać co Ci pow. Twój lekarz bo jeśli inaczej niż mój to chyba pojadę jeszcze do innego
Ale wiesz, ja jestem „po przejściach”.
reklama
Justpositivevibe
Współczuję miałaś wtedy jakieś niepokojące objawy?Oooo matko, aż sobie wyguglowałam o co chodzi z tym zaśniadem bo też pierwsze słyszę i nie brzmi to zbyt ciekawie ;/ jak dobrze, że się nie potwierdziło
Też przechodziłam ciążę pozamaciczna 4 lata temu :/ coś okropnego