reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Generalnie miałam bardzo podobne wartości w poprzedniej ciąży, którą poroniłam. Wtedy konsultowałam to z 3 różnymi lekarzami na różnych etapach ciąży i każdy powiedział mi to samo - progesteron był wystarczający, a ewentualna suplementacja i tak nic by nie zmieniła. 🤷🏼‍♀️
Akurat dziś mam wizytę i będę to konsultować ponownie. Moja gin wie, że tym razem chce dostać duphaston, chociaż nie jest jego fanką, ale chce mieć coś "dla głowy" 😔
Rozumiem, że przez wcześniejsze doświadczenie chce się zrobić teraz coś więcej. No nic, zobaczysz co Ci dzisiaj powie gin. W każdym razie trzymam kciuki! 🤞🤞

Miałam to samo. Od ciąży pozamacicznej, po zaśniad groniasty. Wcześniej o zasniadzie nie miałam pojęcia, a jak wylądowałam z podejrzeniem tego dziadostwa, które na szczęście się nie potwierdziło, teraz strasznie się tego boje 😬 trzymam za nasze wizyty kciuki @Kotciara i @Kimkolwiek ❤️ musi być ok!!
Oooo matko, aż sobie wyguglowałam o co chodzi z tym zaśniadem bo też pierwsze słyszę i nie brzmi to zbyt ciekawie ;/ jak dobrze, że się nie potwierdziło❤️
Też przechodziłam ciążę pozamaciczna 4 lata temu :/ coś okropnego :(

Hejo hej❤️ ja dziś dobrze się czuje, trochę dalej bolą sutki ale bez tragedii.
Mąż wczoraj dowiedział się o ciąży, dostał ładnie zapakowany pozytywny test ciążowy 😅 No nie powiem mina bezcenna 🤣 ale ucieszył się❤️ potem pogłaskał naszą śpiącą 9cio miesięczna córeczkę i powiedział, że będzie miała braciszka - to się jeszcze okaże 🙈 ale mega słodkie to było❤️ trochę się boję jak to będzie z dwoma maluchami, jeśli oczywiście wszystko skończy się dobrze.

Miłego dnia dla Was 🥰

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry