reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja już po wizycie! Wszystko wygląda ok jak na ten wiek ciąży (5+2), co prawda nie ma jeszcze zarodka, ale jest pęcherzyk żółtkowy - na szczęście 1. 😁🥰 Następna wizyta za 2 tygodnie, ale za tydzień mam na NFZ, więc liczę że za tydzień już będzie zarodek z akcją serca ☺️ Gin twierdzi, że wszystko ładnie się rozwija i bardzo dobrze rokuje. Dostałam duphaston do zażywania 2 razy dziennie, ale to bardziej na moją prośbę niż z potrzeby ☺️
Ekstra <3

reklama
Ja już po wizycie! Wszystko wygląda ok jak na ten wiek ciąży (5+2), co prawda nie ma jeszcze zarodka, ale jest pęcherzyk żółtkowy - na szczęście 1. 😁🥰 Następna wizyta za 2 tygodnie, ale za tydzień mam na NFZ, więc liczę że za tydzień już będzie zarodek z akcją serca ☺️ Gin twierdzi, że wszystko ładnie się rozwija i bardzo dobrze rokuje. Dostałam duphaston do zażywania 2 razy dziennie, ale to bardziej na moją prośbę niż z potrzeby ☺️
Super ❤

Super wieści, bardzo się cieszę ❤️❤️❤️ja właśnie zapomniałam jeszcze wczoraj Wam napisać że dostałam globulki - progesteron i mam przez 16 dni na nic stosować (zapomniałam nazwy najwyżej podam jak wrócę do domu) 🙂

Ja już po wizycie 🙂 na razie widać pęcherzyk ciążowy i zaczyna się tworzyć pęcherzyk żółtkowy więc na ten moment jest ok, ale mam przyjść 27 lipca żeby zobaczyć serduszko i określić termin porodu według wielkości zarodka, przez to że ta owulacja była później. Ulżyło mi, że tym razem nie zauważył niczego niepokojącego 🥰

Oj tak, zaczęłam plamić i czułam silny ból z lewej strony ciągnięcie i kłucie, zrobiłam bete była na poziomie 2100 a dwa dni później 2200 ok, tego samego dnia pojechałam do szpitala i tam już wszystko wyszło, że ciąża w lewym jajowodzie. Niestety skończyło się na laparotomii i również usunięciu tego jajowodu bo był cały poszarpany, juz byl zarodek z ciałkiem zółtym. Lekarz też powiedzial, że jeszcze trochę i by pękło a wtedy krwotok wewnętrzny. Bol niesamowity i fizyczny i psychiczny.
Szok ile musiałaś przejść 😢 dobrze, że w porę zareagowałas. Szok ile kobiety muszą znieść, zanim uda im się urodzić upragnione dziecko

hej hej, wszystkim mamusiom samych dobrych wieści na wizytach 😍💜 Jak się dzisiaj czujecie ?
ja dzis wstalam bez mdlosci, ale dlugo moje szczescie nie trwalo, wlasnie polknelam witaminy i walcze zeby sie utrzymaly. Brzuch mnie w nocy cos bolal, mam nadzieje ze wszystko jest wporzadku 🙂

Ja już po wizycie 🙂 na razie widać pęcherzyk ciążowy i zaczyna się tworzyć pęcherzyk żółtkowy więc na ten moment jest ok, ale mam przyjść 27 lipca żeby zobaczyć serduszko i określić termin porodu według wielkości zarodka, przez to że ta owulacja była później. Ulżyło mi, że tym razem nie zauważył niczego niepokojącego 🥰
Super bardzo się cieszę ❤️

super wiadomosc 🙂 tydzien szybko zleci

super 🙂

reklama
Gratulacje ❤️ Tak bardzo się cieszę 🙈

Do góry