Mija9191
Aktywna w BB
Kciukuje od samego rana, dziewczyny o której macie wizyty? Pamiętajcie żeby dać nam znać, bedziemy wyczekiwać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciukuje od samego rana, dziewczyny o której macie wizyty? Pamiętajcie żeby dać nam znać, bedziemy wyczekiwać
Łączę się w bólu.... Nie spałam całą noc, mega źle się czułam. Miałam jakieś kołatania serca, byłam sama w domu co jeszcze bardziej się nakrecalam. Już wizję,że po ciąży,że pewnie się nie rozwija... Masakra nie wiem czy to po tym sterydzie ale była masakra... Jadę do labo zrobić sobie morfo i elektrolity... Mało nie umarłam. Teraz nie wiem czy brać ten encorton czy nie...Ja nie mogłam zasnąć, bo wyobrażałam sobie różne scenariusze chociaż tak naprawdę ta wizyta nawet nie jest w żaden sposób kluczowa
Ja również mam mniejszy norna w pierwszym trymestrze jest od 11, więc jak już dziewczyny pisały - jest okejja mam mniejszy i lekarz powiedział że jest ok
Trzymam kciuki
Ja mam jechać na 12, ale czy o tej wejdę to nie wiem trzymaj mocnoKciukuje od samego rana, dziewczyny o której macie wizyty? Pamiętajcie żeby dać nam znać, bedziemy wyczekiwać
Ja dzisiaj tez zrobiłam ostatni test jaki miałamJa wczoraj robiłam jeszcze test bo zalegał ostatni
Zobacz załącznik 1543938
A dzień przed był taki
Zobacz załącznik 1543940
Mocne kciuki dla Was dziewczyny czekamy na dobre wieści!!
Ja tez się dołączam do trzymania kciuków!