reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Generalnie miałam bardzo podobne wartości w poprzedniej ciąży, którą poroniłam. Wtedy konsultowałam to z 3 różnymi lekarzami na różnych etapach ciąży i każdy powiedział mi to samo - progesteron był wystarczający, a ewentualna suplementacja i tak nic by nie zmieniła. 🤷🏼‍♀️
Akurat dziś mam wizytę i będę to konsultować ponownie. Moja gin wie, że tym razem chce dostać duphaston, chociaż nie jest jego fanką, ale chce mieć coś "dla głowy" 😔
Rozumiem, że przez wcześniejsze doświadczenie chce się zrobić teraz coś więcej. No nic, zobaczysz co Ci dzisiaj powie gin. W każdym razie trzymam kciuki! 🤞🤞

Miałam to samo. Od ciąży pozamacicznej, po zaśniad groniasty. Wcześniej o zasniadzie nie miałam pojęcia, a jak wylądowałam z podejrzeniem tego dziadostwa, które na szczęście się nie potwierdziło, teraz strasznie się tego boje 😬 trzymam za nasze wizyty kciuki @Kotciara i @Kimkolwiek ❤️ musi być ok!!
Oooo matko, aż sobie wyguglowałam o co chodzi z tym zaśniadem bo też pierwsze słyszę i nie brzmi to zbyt ciekawie ;/ jak dobrze, że się nie potwierdziło❤️
Też przechodziłam ciążę pozamaciczna 4 lata temu :/ coś okropnego :(

Hejo hej❤️ ja dziś dobrze się czuje, trochę dalej bolą sutki ale bez tragedii.
Mąż wczoraj dowiedział się o ciąży, dostał ładnie zapakowany pozytywny test ciążowy 😅 No nie powiem mina bezcenna 🤣 ale ucieszył się❤️ potem pogłaskał naszą śpiącą 9cio miesięczna córeczkę i powiedział, że będzie miała braciszka - to się jeszcze okaże 🙈 ale mega słodkie to było❤️ trochę się boję jak to będzie z dwoma maluchami, jeśli oczywiście wszystko skończy się dobrze.

Miłego dnia dla Was 🥰

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry