reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny a tak zmieniając ciut temat i wybiegając odrobinę w przyszłość... Czy któraś z Was myślała a może w poprzedniej ciąży korzystała z detektora tętna dziecka ? czy jakoś tak to się nazywa
Ja w poprzedniej o tym myślałam ale nie kupiłam . Zastanawiam się nad tym i zaczęłam je przeglądać ale wyczytalam że to od około 12tyg

Jak ogólnie się czujecie dziewczyny?
ja aktualnie bardzo różnie... Ale ogólnie całkiem dobrze ☺️ dziwne mam uczucie w podbrzuszu czasami czuję takie ' bąbelki ' 😅 i piersi mam większe, bardzo wrażliwe 🧐 senność też mi doskwiera i czasami ból pleców ale ja ogólnie mam problem z plecami ( skolioza ) więc mogę mieć 'ciekawie' z nimi 😅

Gratulacje ❤️ Zazdroszczę wyników tak szybko, moje pewnie będą dopiero ok. 18 😥

Ja za to w poprzedniej ciąży byłam na pierwszej wizycie 6+6 i tym razem nie zamierzam tyle czekać 😁 ale chce dodatkowo skonsultować moje wyniki, ze względu na wcześniejsze poronienie, więc to inna sprawa 😊
Rozumiem doskonale🙂 lepiej iść skonsultować niż potem sobie w brodę pluć. Ja pewnie też znając siebie polecę wcześniej😅 póki co nie wie nikt o ciąży, mąż się dowie w swoje urodziny czyli 5 lipca🙈

ja aktualnie bardzo różnie... Ale ogólnie całkiem dobrze ☺️ dziwne mam uczucie w podbrzuszu czasami czuję takie ' bąbelki ' 😅 i piersi mam większe, bardzo wrażliwe 🧐 senność też mi doskwiera i czasami ból pleców ale ja ogólnie mam problem z plecami ( skolioza ) więc mogę mieć 'ciekawie' z nimi 😅
mnie też kręgosłup bolał często przed ciążą wiec tego objawy nie wliczam teraz do ciąży🤣

Jak ogólnie się czujecie dziewczyny?
Ja ogólnie całkiem nieźle, czuje delikatne bóle w podbrzuszu, od wczoraj też bardziej czuje piersi, choć dalej karmie więc z tym to też różnie można interpretować. Za to wczoraj i dziś boli głowa, tak samo miałam w poprzedniej ciąży przez prawie cały pierwszy trymestr🙄
A jak Twoje samopoczucie?

Bardzo dziwna sytuacja, ja miałam ostatnią @ 29 maja, owulacja 13 czerwca (cykle 30 dniowe) i termin mam na 5 marca. W takim wypadku, jeśli owulacja jakoś znacznie się nie przesunęła, to również u ciebie obstawiałabym luty :)
No ja niewiem kiedy owu było bo nieczuje tego ani więcej sluzu ani nic nieboli ani nic także niewiem do lekarza w piątek zawsze aplikacja flo mi się sprawdzała niewiem czemu taka rozbieżność koniec końców zawsze radzę 3 dni po terminie teraz jeśli dotrwam też tak obstawiam wiedź ci by nie było to bd marzec i tu zostanę 🙂

reklama
Do góry