Marcia 1983
Fanka BB :)
DziękujęCześć, miło że dołączyłaś mam nadzieje, że tym razem wszystko skończy się szczęśliwie trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęCześć, miło że dołączyłaś mam nadzieje, że tym razem wszystko skończy się szczęśliwie trzymam kciuki
nic nie biorę tylko kwas foliowyBierzesz duphaston? Lub coś innego?
ja aktualnie bardzo różnie... Ale ogólnie całkiem dobrze dziwne mam uczucie w podbrzuszu czasami czuję takie ' bąbelki ' i piersi mam większe, bardzo wrażliwe senność też mi doskwiera i czasami ból pleców ale ja ogólnie mam problem z plecami ( skolioza ) więc mogę mieć 'ciekawie' z nimiJak ogólnie się czujecie dziewczyny?
Rozumiem doskonale lepiej iść skonsultować niż potem sobie w brodę pluć. Ja pewnie też znając siebie polecę wcześniej póki co nie wie nikt o ciąży, mąż się dowie w swoje urodziny czyli 5 lipcaGratulacje Zazdroszczę wyników tak szybko, moje pewnie będą dopiero ok. 18
Ja za to w poprzedniej ciąży byłam na pierwszej wizycie 6+6 i tym razem nie zamierzam tyle czekać ale chce dodatkowo skonsultować moje wyniki, ze względu na wcześniejsze poronienie, więc to inna sprawa
Widzę, że 4 lipca masz wizytę - skonsultuj to z ginem.zrobiłam do tego jeszcze progesteron i mam wynik 11,20
mnie też kręgosłup bolał często przed ciążą wiec tego objawy nie wliczam teraz do ciążyja aktualnie bardzo różnie... Ale ogólnie całkiem dobrze dziwne mam uczucie w podbrzuszu czasami czuję takie ' bąbelki ' i piersi mam większe, bardzo wrażliwe senność też mi doskwiera i czasami ból pleców ale ja ogólnie mam problem z plecami ( skolioza ) więc mogę mieć 'ciekawie' z nimi
Ja ogólnie całkiem nieźle, czuje delikatne bóle w podbrzuszu, od wczoraj też bardziej czuje piersi, choć dalej karmie więc z tym to też różnie można interpretować. Za to wczoraj i dziś boli głowa, tak samo miałam w poprzedniej ciąży przez prawie cały pierwszy trymestrJak ogólnie się czujecie dziewczyny?
No ja niewiem kiedy owu było bo nieczuje tego ani więcej sluzu ani nic nieboli ani nic także niewiem do lekarza w piątek zawsze aplikacja flo mi się sprawdzała niewiem czemu taka rozbieżność koniec końców zawsze radzę 3 dni po terminie teraz jeśli dotrwam też tak obstawiam wiedź ci by nie było to bd marzec i tu zostanęBardzo dziwna sytuacja, ja miałam ostatnią @ 29 maja, owulacja 13 czerwca (cykle 30 dniowe) i termin mam na 5 marca. W takim wypadku, jeśli owulacja jakoś znacznie się nie przesunęła, to również u ciebie obstawiałabym luty
Bardzo dobrze, dopiero teraz lekko sutki zaczynają mnie boleć, ale zastanawiam się ile to wina ciąży, a ile to moje nadgorliwe macanieJak ogólnie się czujecie dziewczyny?