reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Widzę, że 4 lipca masz wizytę - skonsultuj to z ginem.
Generalnie progesteron jest skokowy, więc możliwe że wyłapałaś go w złym momencie. Robiłaś wcześniej proga? 😐
Nie robiłam wcześniej, stwierdziłam że dziś przy okazji zrobię i w sumie to nie wiem jak interpretować ten wynik, według widełek chyba jest ok... 🤷🧐

reklama
Nie robiłam wcześniej, stwierdziłam że dziś przy okazji zrobię i w sumie to nie wiem jak interpretować ten wynik, według widełek chyba jest ok... 🤷🧐
Jest w normie. W dolnej granicy, ale w normie. Nie stresuj się tym, ja również nie mam zbyt wystrzałowego proga ☺️ Ale warto to skonsultować z ginem na wizycie, jak tylko na usg odnotuje pęcherzyk we właściwym miejscu, to pewnie przepisze ci duphaston ☺️

Jest w normie. W dolnej granicy, ale w normie. Nie stresuj się tym, ja również nie mam zbyt wystrzałowego proga ☺️ Ale warto to skonsultować z ginem na wizycie, jak tylko na usg odnotuje pęcherzyk we właściwym miejscu, to pewnie przepisze ci duphaston ☺️
troszkę się uspokoiłam ☺️ napewno dam znać jak będę po wizycie 💚

Jeszcze sobie dziś testa zrobiłam 🙈 chyba osmego w ciągu 6 dni😅

Załączniki

• 20230701_124100.jpg
    20230701_124100.jpg
    771,6 KB · Wyświetleń: 73
Dziewczyny te ktore chodzily juz prywatnie do lekarza przez cala ciaze czy duzo wychodzi kasy za te badania? Ciezko u mnie teraz znalesc dobrego lekarza na nfz i chyba bede chodzic prywatnie tylko te badania mnie przerazaja.

reklama
Ja to bardzo dobrze się czuję, nie pamiętam kiedy miałam tyle energii! Wracałam w zeszłym tygodniu po pracy do domu i jeszcze chciało mi się obiad gotować :) no i tak, jak wspominałam u mnie objawów brak poza lekkimi odczuciami z podbrzusza.
Jak widać każda kobieta przechodzi ciąże zupełnie inaczej😊 no ale jak też czuję się bardzo dobrze😊

Do góry