reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Noo mu każdy kalkulator co innego ja miałam 22 ma

Ja miałam 22 mają cykle 30 dniowe i w aplikacji flo pokazuje 3 marca a w pragną 25 luty niewiem czemu taka rozbieżność najlepsze jest to że tygodnie pokazuje te same a ciaza trwa 40 tygodnibto jak możliwe dwa terminy albo ten sam termin a różne tygodnie. Te aplikacje coś mnie wybijają z tropu 😅
Skoro

Noo mu każdy kalkulator co innego ja miałam 22 ma

Ja miałam 22 mają cykle 30 dniowe i w aplikacji flo pokazuje 3 marca a w pragną 25 luty niewiem czemu taka rozbieżność najlepsze jest to że tygodnie pokazuje te same a ciaza trwa 40 tygodnibto jak możliwe dwa terminy albo ten sam termin a różne tygodnie. Te aplikacje coś mnie wybijają z tropu 😅
Skoro miałas 22 maja to by się zgadzało, ze mamy tydzien róznicy😁 myślę, że 25 luty to będzie ta prawidłowa data🙈

Powiem Wam ze kompletnie nie czuje się ciążowo, chociaż to moja pierwsza „zdrowa” ciąża Wiec nie wiem jak to jest w sumie 😂 Ale czuje się normalnie, czasami trochę bolą piersi ale nie non stop, jestem senna i to byłoby na tyle 😂

reklama
Do góry