reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

Skoro miałas 22 maja to by się zgadzało, ze mamy tydzien róznicy😁 myślę, że 25 luty to będzie ta prawidłowa data🙈
No tydzień różnicy a czemu daty poroduvte same ? 😆 moja gin nigdy się niepytabilu dniowe mam cykle standardowo liczy 28 ale myślę zebte parę dni nierobibroznixy jak pisałam wcześniej 2vraxy było po terminievterazctezvtak obstawiam xd

reklama
Ja jeszcze czekam na wyniki, u mnie tak są zawsze mniej więcej około 13 także już nie długo 😊
Wszystkim Wam gratuluję super wyników trzeba być dobrej myśli ❤️ że wszystko będzie dobrze i ta będą nudne ciąże 🥰

Ja ogólnie całkiem nieźle, czuje delikatne bóle w podbrzuszu, od wczoraj też bardziej czuje piersi, choć dalej karmie więc z tym to też różnie można interpretować. Za to wczoraj i dziś boli głowa, tak samo miałam w poprzedniej ciąży przez prawie cały pierwszy trymestr🙄
A jak Twoje samopoczucie?
No ja właśnie czuję się bardzo dobrze, boli mnie troszeczkę kręgosłup. Piersi miałam bardziej tkliwe z dwa dni temu teraz widzę, że są bardziej obrzmiałe ale nie jakoś mocno. Lekkie klucie w podbrzuszu czuje momentami. Senna robię się ok 13/14 ale nie wiem czy to przez pogodę czy ciąże. Ogólnie naprawdę czuję się bardzo dobrze. Gdyby nie brak okresu nie powiedziałabym, że jestem w ciąży😊

No tydzień różnicy a czemu daty poroduvte same ? 😆 moja gin nigdy się niepytabilu dniowe mam cykle standardowo liczy 28 ale myślę zebte parę dni nierobibroznixy jak pisałam wcześniej 2vraxy było po terminievterazctezvtak obstawiam xd
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest ja sugeruje się tylko pierwszym dniem ostatniej miesiączki. Tak mi pokazują wszystkie aplikacje😊

Noo mu każdy kalkulator co innego ja miałam 22 ma

Ja miałam 22 mają cykle 30 dniowe i w aplikacji flo pokazuje 3 marca a w pragną 25 luty niewiem czemu taka rozbieżność najlepsze jest to że tygodnie pokazuje te same a ciaza trwa 40 tygodnibto jak możliwe dwa terminy albo ten sam termin a różne tygodnie. Te aplikacje coś mnie wybijają z tropu 😅
no to termin jak nic na luty 🙂 ja flo nie wierze bo rozni pokazuje, jedynie @ tam zapisywalam

Dziewczyny a tak zmieniając ciut temat i wybiegając odrobinę w przyszłość... Czy któraś z Was myślała a może w poprzedniej ciąży korzystała z detektora tętna dziecka ? czy jakoś tak to się nazywa
Ja w poprzedniej o tym myślałam ale nie kupiłam . Zastanawiam się nad tym i zaczęłam je przeglądać ale wyczytalam że to od około 12tyg
ja nie korzystalam, ale moja siostra ma i korzysta i mowila ze duzo jej to spokoju dalo 🙂 jest juz na koncowce ciazy to moze pozycze sobie od niej jak urodzi.

ja co chwilke biegam siku 🤭 cycki mnie bola, bulgotki w brzuchu mam jak w kazdej ciazy i mdlosci po jedzeniu czasem mecza, senna jakos bardzo nie jestem za to zasnac w nocy nie moge 🙂
Oo czekałam aż ktoś napisze o bulgotkach 😃 czuje jak by mi burczało w brzuchu ale na dole tak w podbrzuszu 😃
Dzisiaj plecy tak nie bolą jak wczoraj, wczoraj okropnie rwały. Dzisiaj nadal ciągle chce mi się spać No i wrażliwe piersi. Na tą chwilę nic więcej 💕

reklama
Do góry