reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
A jaki koszt? Mi pokazuje 2200 🧐
Jeśli któraś z Was jest zainteresowana testem Harmony (o którym wczoraj pisałam po wizycie u lekarza) to wstawiam Wam niżej link. Generalnie doczytałam, że to badanie pobiera Alab, a potem próbka jest wysyłana i badana w laboratorium w Stanach. Są 3 warianty badań, ja wstawiam ten najwyższy pakiet. Co ważne, trzeba mieć skierowanie od lekarza na to badanie ✊🏻

dziewczyny mam już wyniki czy któraś miała podobnie w dniu okresu czy jednak jest niski poziom hcg? Wiem ze trzeba powtórzyć ale do poniedziałku strach mnie zje. Czy któraś w cyklach 28 dniowych miała taki poziom hcg w dniu spodziewanej miesiączki ? Bardzo dziękuje za odpowiedz

Załączniki

• FAB2DA21-DEC5-44C4-AA27-E6DC449A42E5.jpeg
    FAB2DA21-DEC5-44C4-AA27-E6DC449A42E5.jpeg
    58,8 KB · Wyświetleń: 77
A dziewczyny, które mają dziś 8+0 lub w tych okolicach kiedy macie prenatalne ? Kurde ja się jeszcze nie zapisałam, lekarka mówiła, że dopiero 07.08 pogadamy o tym na wizycie 🤔 albo coś mi się przesłyszało.

dziewczyny mam już wyniki czy któraś miała podobnie w dniu okresu czy jednak jest niski poziom hcg? Wiem ze trzeba powtórzyć ale do poniedziałku strach mnie zje. Czy któraś w cyklach 28 dniowych miała taki poziom hcg w dniu spodziewanej miesiączki ? Bardzo dziękuje za odpowiedz
Znaczenie ma kiedy mialas owulacje i na ile jest to pewny termin. Jeżeli jest to faktycznie 14dpo to beta jest dość niska, ale znowu chyba kluczowy jest jednak przyrost. Wiec niestety musisz uzbroić się w cierpliwości i powtórzyć badanie.

A dziewczyny, które mają dziś 8+0 lub w tych okolicach kiedy macie prenatalne ? Kurde ja się jeszcze nie zapisałam, lekarka mówiła, że dopiero 07.08 pogadamy o tym na wizycie 🤔 albo coś mi się przesłyszało.
U mnie jest dzisiaj 8+2/8+3 zależy czy z usg czy om - i na prenatalne (usg+pappa)zapisałam się na 24.08. A wcześniej 14.08 robię nifty.

reklama
ja mam wizytę 16.08 i wtedy będę ustalała bo mój prowadzący mi je robi , ma certyfikat . Robił mi tak w poprzednich ciążach i mu ufam ale myśle ze musisz mieć je do końca sierpnia zrobione :)

Do góry