reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
dziewczyny mam już wyniki czy któraś miała podobnie w dniu okresu czy jednak jest niski poziom hcg? Wiem ze trzeba powtórzyć ale do poniedziałku strach mnie zje. Czy któraś w cyklach 28 dniowych miała taki poziom hcg w dniu spodziewanej miesiączki ? Bardzo dziękuje za odpowiedz
ja np test robiłam w sobotę i był pozyztywny a bete robiłam dopiero w środę i było 400 to jest dopiero początek najważniejszy wynik bedzje w poniedziałek ale progesteron jest Ok Wiec nie ma czym się stresować

dziewczyny mam już wyniki czy któraś miała podobnie w dniu okresu czy jednak jest niski poziom hcg? Wiem ze trzeba powtórzyć ale do poniedziałku strach mnie zje. Czy któraś w cyklach 28 dniowych miała taki poziom hcg w dniu spodziewanej miesiączki ? Bardzo dziękuje za odpowiedz
Ja miałam dwa dni przed planowaną miesiączką betę 77,2 a 1 dzień po planowanej miesiączce 238,7. Masz ładny progesteron, zbadaj betę w niedzielę lub poniedziałek i sprawdzisz sobie przyrost. To on jest najważniejszy ✊🏻

Ciężko stwierdzić ja cały czas jestem aktywna, pracuje. Nie wiem czy to kwestia tego czy nie tego 🤷 ale teraz dostałam tą cholerną luteinę,której nie lubię eh...
Ja Cię podziwiam za te nocki. Ledwo żyję w dzień a co dopiero w nocy...to praca fizyczna? Ale mam nadzieję że nic ciężkiego Nie musisz podnosić:)

Hej ,ja już po wizycie:) dawno się nie odzywałam ale zaczęły mi się wymioty i trochę bez życia byłam :) termin mamy na 4.03 marzec :) jedynie to lekarza glukoza moja zmartwiła i już mnie wysyła na krzywą żeby zareagować szybko, prenatalne mam umówione na 22.08 a kolejną 25.08 i teraz kolejne milion badań

reklama

Załączniki

• 20230728_144026.jpg
    20230728_144026.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 53
Do góry