reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
dziewczyny mam już wyniki czy któraś miała podobnie w dniu okresu czy jednak jest niski poziom hcg? Wiem ze trzeba powtórzyć ale do poniedziałku strach mnie zje. Czy któraś w cyklach 28 dniowych miała taki poziom hcg w dniu spodziewanej miesiączki ? Bardzo dziękuje za odpowiedz
ja np test robiłam w sobotę i był pozyztywny a bete robiłam dopiero w środę i było 400 to jest dopiero początek najważniejszy wynik bedzje w poniedziałek ale progesteron jest Ok Wiec nie ma czym się stresować

dziewczyny mam już wyniki czy któraś miała podobnie w dniu okresu czy jednak jest niski poziom hcg? Wiem ze trzeba powtórzyć ale do poniedziałku strach mnie zje. Czy któraś w cyklach 28 dniowych miała taki poziom hcg w dniu spodziewanej miesiączki ? Bardzo dziękuje za odpowiedz
Ja miałam dwa dni przed planowaną miesiączką betę 77,2 a 1 dzień po planowanej miesiączce 238,7. Masz ładny progesteron, zbadaj betę w niedzielę lub poniedziałek i sprawdzisz sobie przyrost. To on jest najważniejszy ✊🏻

Ciężko stwierdzić ja cały czas jestem aktywna, pracuje. Nie wiem czy to kwestia tego czy nie tego 🤷 ale teraz dostałam tą cholerną luteinę,której nie lubię eh...
Ja Cię podziwiam za te nocki. Ledwo żyję w dzień a co dopiero w nocy...to praca fizyczna? Ale mam nadzieję że nic ciężkiego Nie musisz podnosić:)

Hej ,ja już po wizycie:) dawno się nie odzywałam ale zaczęły mi się wymioty i trochę bez życia byłam :) termin mamy na 4.03 marzec :) jedynie to lekarza glukoza moja zmartwiła i już mnie wysyła na krzywą żeby zareagować szybko, prenatalne mam umówione na 22.08 a kolejną 25.08 i teraz kolejne milion badań

reklama

Załączniki

• 20230728_144026.jpg
    20230728_144026.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 44
Do góry