Migdałkowa
Fanka BB :)
Dla mojego punktu (w Warszawie) też pokazuje 2200 złA jaki koszt? Mi pokazuje 2200
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mojego punktu (w Warszawie) też pokazuje 2200 złA jaki koszt? Mi pokazuje 2200
ja np test robiłam w sobotę i był pozyztywny a bete robiłam dopiero w środę i było 400 to jest dopiero początek najważniejszy wynik bedzje w poniedziałek ale progesteron jest Ok Wiec nie ma czym się stresowaćdziewczyny mam już wyniki czy któraś miała podobnie w dniu okresu czy jednak jest niski poziom hcg? Wiem ze trzeba powtórzyć ale do poniedziałku strach mnie zje. Czy któraś w cyklach 28 dniowych miała taki poziom hcg w dniu spodziewanej miesiączki ? Bardzo dziękuje za odpowiedz
Ja miałam dwa dni przed planowaną miesiączką betę 77,2 a 1 dzień po planowanej miesiączce 238,7. Masz ładny progesteron, zbadaj betę w niedzielę lub poniedziałek i sprawdzisz sobie przyrost. To on jest najważniejszydziewczyny mam już wyniki czy któraś miała podobnie w dniu okresu czy jednak jest niski poziom hcg? Wiem ze trzeba powtórzyć ale do poniedziałku strach mnie zje. Czy któraś w cyklach 28 dniowych miała taki poziom hcg w dniu spodziewanej miesiączki ? Bardzo dziękuje za odpowiedz
Aj i też 28 dniowe cykle a owu była w 12 dc.Ja miałam dwa dni przed planowaną miesiączką betę 77,2 a 1 dzień po planowanej miesiączce 238,7. Masz ładny progesteron, zbadaj betę w niedzielę lub poniedziałek i sprawdzisz sobie przyrost. To on jest najważniejszy
Ja pewnie dowiem się dopiero we wtorek na wizycieA dziewczyny, które mają dziś 8+0 lub w tych okolicach kiedy macie prenatalne ? Kurde ja się jeszcze nie zapisałam, lekarka mówiła, że dopiero 07.08 pogadamy o tym na wizycie albo coś mi się przesłyszało.
Ja Cię podziwiam za te nocki. Ledwo żyję w dzień a co dopiero w nocy...to praca fizyczna? Ale mam nadzieję że nic ciężkiego Nie musisz podnosićCiężko stwierdzić ja cały czas jestem aktywna, pracuje. Nie wiem czy to kwestia tego czy nie tego ale teraz dostałam tą cholerną luteinę,której nie lubię eh...
ja bym się zapisała już do lekarza od chorób zakaźnych, tak jak Ci kiedyś pisałam ja musiałam jeszcze zrobić badanie moczu czy mam cytomegaliaDziewczyny mam wyniki na awidność niestety 29% nie mam pojęcia co teraz
Chyba wszystko ok
Crl 8,44mm z widoczna czynnoscia serca