reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Jestem posiadaczem prywatnej opieki Medicover od niedawna i nie wszystko wiem. Powiedzcie czy zawsze muszę mieć skierowanie na badania od lekarza z placówki Medicover ?
Tak potrzebujesz skierowań. W ciąży na życzenie pacjenta bez skierowania jest morfologia i badanie moczu, ale oczywiście musisz być oznaczona jaka ciężarna przez jakiegoś lekarza z dowolnej placówki medi.

reklama
Tak potrzebujesz skierowań. W ciąży na życzenie pacjenta bez skierowania jest morfologia i badanie moczu, ale oczywiście musisz być oznaczona jaka ciężarna przez jakiegoś lekarza z dowolnej placówki medi.
Dzięki , na szczęście chyba całkiem fajna lekarkę znalazłam.

Odebrałam wyniki bety 2513

A czy was też tak bolały lub bolą plecy w dolnej części? W tak wczesnej ciazy ?
Okropnie dzisiaj od samego rana.. bol taki rwący
Nie wiem czy tak ma być czy coś jest nie tak ....
ja tez tak mam, nie caly czas ale jednak, dodatkowo brzuch tez co jakis czas ciagnie

reklama
Hej chciałam się przywitać i opowiedzieć coś to moze zacznę od tego że jestem mamą 2 dzieci i kilka strat za sobą ale o tym opowiem kiedy indziej. Dzi 5+ 6 bete robilam tydz temu w sobotę była 356 a w poniedziałek 1000 co noe zmienia sytuacji że się bardzo boje I milion czarnych myśli. Wizyte mam 7 lipca umówiłam tsk aby na usg było widać już zarodek z sercem żeby się niestresowac że pusty pęcherzyk chciałam też powiedzieć że nie będę zbytnio się udzielać na forum bo niewiem jak się skończy moja ciąża a zżycie się z wami i potem żegnanie bedzie dla mnie jeszcze wiieksza trauma. Terminy mam 2 wg jednej aplikacj 3.03 a w innej 25.02 niewiem czemu. Obserwowałam też w ukryciu wątek lutowych mam zaczol się temat prywatnego wątku napisałam tylko czy nie można poczekać bo dużo kobiet ujawnia się po prenatalnych albo wogole zaczyna szukać takiego forum to zostałam zbesztana odrzucona i porównywana do innych kobiet które straciły ciaze że jak inne straciły i piszą to ja mam też pisać a jak nie to mam się wogole nieodzywac... dlatego chcę się wam przedstawić żeby potem nie było że też siedzę w ukryciu albo mało się udzielam. Mam nadzieję że wy mnie zrozumiecie i pozdrawiam 🙂

Do góry