reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

To w takim razie ja bym liczyła normalnie na podstawie OM, tylko w kalkulatorach terminu porodu zaznaczyłabym, że cykle trwają 34 dni i wtedy mniej więcej powinno podać prawidłową datę. A później ewentualnie sobie to skorygujesz na podstawie wymiarów z usg ❤️
Dokładnie, ja też zawsze z takiego korzystałam gdzie można dodać ilu dniowe cykle.

reklama
Chciałam umówić się do ginekologa na NFZ, ale dziś już się poddaje. Spróbuje w poniedziałek. 🙃
Najpierw kazali mi dzwonić po 12, ok. Zaczęłam wydzwaniać po 12 to teraz wiecznie odrzucają połączenie. Cyrk.

Swoją drogą nadal jeszcze robicie testy? Ja robiłam przed chwilą aby „upewnić się” czy aby na pewno dalej jestem w ciąży 😂

Załączniki

• IMG_6357.jpeg
    IMG_6357.jpeg
    777,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Jestem posiadaczem prywatnej opieki Medicover od niedawna i nie wszystko wiem. Powiedzcie czy zawsze muszę mieć skierowanie na badania od lekarza z placówki Medicover ?

Do góry