reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja zawsze korzystałam zarówno z NFZ jak i prywatnego. Teraz mam pakiet ale lekarz do którego bym chciała chodzić na pakiet nie przyjmuje. O rozważam żeby poszukać kogoś na pakiet. W końcu tyle za to place czemu mam nie korzystać.
Te badania wszystkie kosztują nie malo

reklama
Witam się z Wami i ja :)
Mam 29 lat, 3 dzieci w domu i 3 poronienia za soba. Przedwczoraj i wczoraj robilam testy i wyszly piekne kreski 🙂 poniewaz mam mutacje genu pai-1 i vr2 jestem juz na zastrzykach i acardzie.
Termin mam na 2 marca

Załączniki

• 43774144-7d86-49f3-856c-8042dfef407c.jpeg
    43774144-7d86-49f3-856c-8042dfef407c.jpeg
    90,7 KB · Wyświetleń: 76
Piękne dwie kreseczki, ja idę jeszcze jutro na będę sprawdzić i pewnie to będzie ostatni raz przed wizytą 🙂
Ja również idę jutro na betę i proga, trzymam kciuki ❤️
Witam się z Wami i ja :)
Mam 29 lat, 3 dzieci w domu i 3 poronienia za soba. Przedwczoraj i wczoraj robilam testy i wyszly piekne kreski 🙂 poniewaz mam mutacje genu pai-1 i vr2 jestem juz na zastrzykach i acardzie.
Termin mam na 2 marca
Cześć! Życzę ci nudnych 9 miesięcy ❤️
Ja już nie ale w sumie mam jeszcze z 5 w szufladzie to może strzele ;)
Koniecznie wyślij zdjęcie 😁

Jestem posiadaczem prywatnej opieki Medicover od niedawna i nie wszystko wiem. Powiedzcie czy zawsze muszę mieć skierowanie na badania od lekarza z placówki Medicover ?
Ja mam z lux medu i muszę mieć od nich skierowanie. Natomiast działa to sprawnie, na pierwszą wizytę poszlam do lekarza u nich i zalozyl mi karte ciąży w systemie i zaznaczyl, że lekarz prowadzący zewnetrzny. Potem tylko na konsultacji online prosilam o skierowanie na badania i bez zbędnych gadek mi wystawiali.

reklama
A czy was też tak bolały lub bolą plecy w dolnej części? W tak wczesnej ciazy ?
Okropnie dzisiaj od samego rana.. bol taki rwący
Nie wiem czy tak ma być czy coś jest nie tak ....

Do góry