reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja zawsze korzystałam zarówno z NFZ jak i prywatnego. Teraz mam pakiet ale lekarz do którego bym chciała chodzić na pakiet nie przyjmuje. O rozważam żeby poszukać kogoś na pakiet. W końcu tyle za to place czemu mam nie korzystać.
Te badania wszystkie kosztują nie malo

reklama
Witam się z Wami i ja :)
Mam 29 lat, 3 dzieci w domu i 3 poronienia za soba. Przedwczoraj i wczoraj robilam testy i wyszly piekne kreski 🙂 poniewaz mam mutacje genu pai-1 i vr2 jestem juz na zastrzykach i acardzie.
Termin mam na 2 marca

Załączniki

• 43774144-7d86-49f3-856c-8042dfef407c.jpeg
    43774144-7d86-49f3-856c-8042dfef407c.jpeg
    90,7 KB · Wyświetleń: 74
Piękne dwie kreseczki, ja idę jeszcze jutro na będę sprawdzić i pewnie to będzie ostatni raz przed wizytą 🙂
Ja również idę jutro na betę i proga, trzymam kciuki ❤️
Witam się z Wami i ja :)
Mam 29 lat, 3 dzieci w domu i 3 poronienia za soba. Przedwczoraj i wczoraj robilam testy i wyszly piekne kreski 🙂 poniewaz mam mutacje genu pai-1 i vr2 jestem juz na zastrzykach i acardzie.
Termin mam na 2 marca
Cześć! Życzę ci nudnych 9 miesięcy ❤️
Ja już nie ale w sumie mam jeszcze z 5 w szufladzie to może strzele ;)
Koniecznie wyślij zdjęcie 😁

Jestem posiadaczem prywatnej opieki Medicover od niedawna i nie wszystko wiem. Powiedzcie czy zawsze muszę mieć skierowanie na badania od lekarza z placówki Medicover ?
Ja mam z lux medu i muszę mieć od nich skierowanie. Natomiast działa to sprawnie, na pierwszą wizytę poszlam do lekarza u nich i zalozyl mi karte ciąży w systemie i zaznaczyl, że lekarz prowadzący zewnetrzny. Potem tylko na konsultacji online prosilam o skierowanie na badania i bez zbędnych gadek mi wystawiali.

reklama
A czy was też tak bolały lub bolą plecy w dolnej części? W tak wczesnej ciazy ?
Okropnie dzisiaj od samego rana.. bol taki rwący
Nie wiem czy tak ma być czy coś jest nie tak ....

Do góry