Anulakacpi
Fanka BB :)
Właśnie przyszły mi wyniki moczu. Geberalnie bez tragedii, gdyby nie bakterie: 889,2 gdzie dopuszczalny max to 130
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie przyszły mi wyniki moczu. Geberalnie bez tragedii, gdyby nie bakterie: 889,2 gdzie dopuszczalny max to 130
No ja się też stresuje tym bardziej że mam rocznika w domu i niestety przechodziłam też przez depresję poporodową trwało to ok 2 mies i ten czas wspomina bardzo źle....Dziewczyny a czy wy też tak macie...że człowiek się starał chciał kolejne dziecko, a teraz jak się potwierdziło to zaczynają się obawy co to będzie?...
Ja mam 2 synów, 2 lata temu poroniłam, i teraz znów po prawie dwóch latach się udało (nawet nie zdążyłam wziąć tabletek na owulację więc jakim cudem... Specyficzny przypadek) a teraz niekiedy nachodzi mnie stres jak to będzie. Synowie zachwyceni z rodzeństwa w drodze a ja się boje ... Dziś syn 6 lat powiedział: wiesz mamo...chciałbym siostrę no ale jak będzie braciszek to dołączy do naszej ekipy,....wiesz ale będziemy broić wszyscy 3
Według mojej wiedzy, przechorowałaś i toksoplazmozę i różyczkę, o czym świadczą przeciwciała IgG. Wynik przeciwciał IgM masz ujemny, przynajmniej jeśli chodzi o tokso (bo dla różyczki nie ma na zdjęciu), a to dobrze, bo przeciwciała IgM świadczą o niedawnym lub obecnym zarażeniu.Dziewczyny dostałam resztę badań.. bardzo proszę o wasza interpretacje
wedlug mnie toxoplazmoze juz przeszlas i masz przeciwciala, rozyczke tez juz przeszlas albo bylas na nia szczepiona i tez masz przeciwcialaDziewczyny dostałam resztę badań.. bardzo proszę o wasza interpretacje
U mnie w pon na usg był krwiak ale nic kompletnie nie dostałam... ze byłam w takim stresie na wizycie to nawet nie zapytałam lekarki co i jak ...I tak teraz myślę o tym...Jestem już po, co prawda serduszka jeszcze nie ma, ale lekarz jest dobrej myśli i następna wizyta 01.08 . Maleństwo ma 2,2 mm, z OM jestem w 6+1, a rozmiar zarodka wpada w 5+6, czyli jest trochę za mały, ale lekarz nie kazał się tym przejmować. Dla mnie najważniejsze, że się rozwija
@ladydaise ja miałam krwiaka, wykryty tydzień temu po bardzo obfitym krwawieniu (w głowie miałam już najczarniejsze myśli) i dzisiaj okazało się, że się zmniejszył i prawdopodobnie się wchłonie. Biorę duphaston, ale nie wiem czy to akurat zasługa tego leku