Justpositivevibe
Fanka BB :)
No i o to chodziAbsolutnie nawet o tym nie pomyślał, żeby porównywać skoro dzis mi wyszlo z usg ze mam 7+6 i fasolka 1.48 to tego musze się trzymać i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i o to chodziAbsolutnie nawet o tym nie pomyślał, żeby porównywać skoro dzis mi wyszlo z usg ze mam 7+6 i fasolka 1.48 to tego musze się trzymać i tyle
Współczuje, ja mam tylko jedną rękę zdatną do kłucia a i tak jest często z tego powodu problem, a co dopiero jeśli w ogóle nie widać żył może spróbuj wypić dużo wody przed pobraniem krwi?Ja mam na razie wyniki morfo. Póki co wszystko w normach + granicznie. Ale się wściekłam, bo okazało się, ze mimo mojej prośby, Pani w recepcji nie kliknela tej bhcg+prog… teraz zauważyłam a u mnie jaja z pobieraniem, bo ja nie mam w ogóle żył. Dziś 3 razy pielęgniarka się przekłuwała No nic. Jutro kolejna impreza z igłami
Kochana, ja naprawdę tej wody sobie nie żałuję No nic. Zniesę to dzielnieWspółczuje, ja mam tylko jedną rękę zdatną do kłucia a i tak jest często z tego powodu problem, a co dopiero jeśli w ogóle nie widać żył może spróbuj wypić dużo wody przed pobraniem krwi?
Ja już mam takie bruzdy po tych pobieraniach, że żyły się chowają na widok laboratorium Dzisiaj od razu dostałam propozycje pobierania motylkiem i chętnie skorzystałam Ja tez robiłam morfologię i u mnie podwyższone limfocyty.. Może to wskazywać na wirusa, ale te wszystkie przeciwciała chciałam zrobić jak zobaczę serduszko (mam nadzieję dzisiaj). Także ja też, albo jutro sobie poniedziałek znów imprezka z igłamiJa mam na razie wyniki morfo. Póki co wszystko w normach + granicznie. Ale się wściekłam, bo okazało się, ze mimo mojej prośby, Pani w recepcji nie kliknela tej bhcg+prog… teraz zauważyłam a u mnie jaja z pobieraniem, bo ja nie mam w ogóle żył. Dziś 3 razy pielęgniarka się przekłuwała No nic. Jutro kolejna impreza z igłami
Ja też zawsze piję szklankę wody przed i to niestety nie działa. Wszystko się chowaKochana, ja naprawdę tej wody sobie nie żałuję No nic. Zniesę to dzielnie
Ja jestem jak tykająca bomba, wszystko mnie irytuje, nawet kłócę się sama ze sobą w głowieCzy Wy też czujecie częstsze zdenerwowanie w ciąży? Dzisiaj trochę nie zapanowlam nad emocjami i skończyło się bólem brzucha od tego zdenerwowania
Właśnie przyszły mi wyniki moczu. Geberalnie bez tragedii, gdyby nie bakterie: 889,2 gdzie dopuszczalny max to 130A ja mam bardzo liczne pasma śluzu i bakterie w moczu :/ i teraz myślę czy czekać na mojego lekarza do tego 7.08 czy wybrać się wcześniej? To chyba normalne u kobiet ciężarnych?
Ja mam arytmię i niedomykalność lewej zastawki mitralnej ale jak ba razie nie planuje iść na l4Czesć. Jestem świeżo po wizycie u ginekologa. Maleństwo 6tyg 1 dzień. Serduszko bije. Dziewczyny a jak u Was z Waszymi sercami? Macie moze arytmie? Ja mialam w zabrzu udany zabieg ablacji, niestety podejrzewam ze przez ciaze od dwoch tyg nawrot czestoskurczu. Wzielam od razu l4 poniewaz w poerwszej ciazy lezalam od 5 miesiaca ze wzgl na obnizona szyjke macicy no i teraz dodatkowo martwia mbie nawroty aryrmi. Wole odpoczywac. Chociaz glupio mi od razu byc na l4. Jak to u Was?