reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny pojawilo mi sie brazowe plamienie i nitki zywej krwi, dobrze ze o tej 19 mam wizyte, ale u mnie taka sytuacja nigdy nie zwiastowala nic dobrego, takze obawiam sie ze pojde na wizyte i serduszko nie bedzie juz bilo... wiem nie powinnam tak myslec ale po tym co przeszlam...
Jak Cię to pocieszy to też miałam takie plamienie dwa tygodnie temu i okazało się że delikatnie odkleiła się kosmówka. Nie miałam żadnego krwiaka na szczęście a po dzisiejszej wizycie wszystko ładnie się przykleiło. Też jechałam spanikowana i miałam najgorsze myśli w głowie. Ale pomysł, każda ciąża jest inna. Tym razem może być całkiem inaczej. Ja przy poprzedniej ciąży nie miałam żadnych objawów, a później wyrok. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ❤️❤️

Ja już po wizycie, maluch ma 1,9 cm i serce jak dzwon ❤️ jestem taka szczęśliwa, chyba serio tym razem będzie wszystko dobrze 🙈

Załączniki

• IMG_6464.jpeg
    IMG_6464.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry