Nusia93
Fanka BB :)
Czytałam na grupie jak dziewczyny często właśnie dodawały takie posty o różnicach w mm ale pisały, że to są tak maleńkie rozmiary, że bardzo często jest błąd bo nie jest w stanie lekarz idealnie wymierzyć. Tak jak wyżej jest napisane lekko ręka drgnie i już "kolosalna" różnica może wyjść Na moje lekarz musi mieć jakąś wiedzę skoro nim został, więc warto jemu zaufać a nie szukać dziury w całym skoro mówi, że jest dobrze to musi być dobrze po co się zamartwiać niepotrzebnieDziewczyny jak chyba zwariuje jak wiecie tydzień temu w środę byłam u swojej lekarki i dzidzia mierzyła wtedy 1.38 cm ( to z usg wyszlo niby 7+5 )no ale wedlug OM ( 28 maja) mialam 7+3 wiec z 3 marca przesunelo mi na 1 marca. I słuchajcie tego poszłam dziś do innego lekarza ten sam sprzęt bo moja lekarka chora ( czyli tydzień różnicy ) i dziecko mierzy 1,48 cm i znowu według usg 7+6 . Mowie mu ze tydzien temu mierzylo 1,38 i ten sam tydzien i dzis znouw i dziecko uroslo 1mm? Opieprzyl mnie powiedzial ze szukam dziury i ze serduszko bije i wszystko jest dobrze, że biorac pod uwage OM 28 maja to sie wszystko zgadza i wogole. Nie wiem co o tym myslec dziewczyny.