reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Hej ja już dawno po wizycie, ale dopiero ochłonęłam 😃 jest serduszko 💗 to co delikatnie się odkleiło co spowodowało plamienie już się przykleiło i na ten moment jest wszystko ok 🥰 założył kartę ciąży. Termin na 8 marzec. Dziś 7+5. Fasolka ma 1,49 cm ❤️❤️❤️ tak się cieszę ❤️ dostałam skierowanie na prenatalne. Tak mi ulżyło 🥰🥰🥰🥰
Super! Maluszek urodzi się w dzień kobiet 🩷

reklama
Hej ja już dawno po wizycie, ale dopiero ochłonęłam 😃 jest serduszko 💗 to co delikatnie się odkleiło co spowodowało plamienie już się przykleiło i na ten moment jest wszystko ok 🥰 założył kartę ciąży. Termin na 8 marzec. Dziś 7+5. Fasolka ma 1,49 cm ❤️❤️❤️ tak się cieszę ❤️ dostałam skierowanie na prenatalne. Tak mi ulżyło 🥰🥰🥰🥰
Cieszę się razem z Tobą😘😘

Cześć ☺️ jestem cichym obserwatorem, ale ujawniam się 🙈 czekałam z tym do momentu, kiedy zobaczę serduszko na usg. Jestem po ciąży biochemicznej i po poronieniu zatrzymanym w 8 tygodniu, więc bardzo ostrożnie podchodzę do tematu. Byłam już w sierpniowych mamach 2022, później w listopadowych 2022, a teraz jestem tutaj ☺️
Wizytę miałam wczoraj, termin na 1.03 😁
Witaj, miło że do nas dołączyłaś 🥰 Mam nadzieje, że tym razem będzie wszystko dobrze ❤️
Poczekajcie na mnie 😊 w poniedziałek 31.07 idę na pierwszą wizytę do ginekologa, także mam nadzieję, że wszystko będzie już jasne 💕 według aplikacji dziś zaczęłam 5 tc, a termin przypada na 28.03. Dam znać po wizycie czy zostaję z Wami - chciałabym baaaardzo 😊
Czekamy, czekamy, nie martw się ☺️ Trzymam mocno kciuki za wizytę ❤️

o matko tak się cieszę 🥰 kawał bobika 😍

reklama
Do góry