ladydaise
Fanka BB :)
Wzięłam Się za pieczenieNiestety masz powody, ale trzeba się wspierać zrelaksuj się, może jakaś książka czy film Ci pozwoli nie myśleć tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wzięłam Się za pieczenieNiestety masz powody, ale trzeba się wspierać zrelaksuj się, może jakaś książka czy film Ci pozwoli nie myśleć tyle
Oooo... a co tam pysznego robisz???Wzięłam Się za pieczenie
Wszystkiego najlepszego!!! Obyś za rok świętowała już z różowym bobasem!Hej kobietki dzisiaj witam się z Wami starsza po dłuższej przerwie nieobecności z powodu urlopu i totalnego odpoczynku. Teraz nie wiem jak ja Was nadrobię, ale już się biorę za to mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze
Co tam pichcisz? Ja właśnie wszamałam leczo, Jezu, że ja dopiero pierwszy raz w tym roku zrobiłam, zapomniałam o tym danie a uwielbiam za to mąż średnio, ale nie wiem kiedy wróci z pracy to mu kiełbasę na grilla zostawiłamWzięłam Się za pieczenie
Ciasto bananowe z malinami na mące orkiszowej pewnie sama go zjem bo dla domowników będzie jak zwykle za mało słodkie)Oooo... a co tam pysznego robisz???
Ciasto bananowe z malinami na mące orkiszowejCo tam pichcisz? Ja właśnie wszamałam leczo, Jezu, że ja dopiero pierwszy raz w tym roku zrobiłam, zapomniałam o tym danie a uwielbiam za to mąż średnio, ale nie wiem kiedy wróci z pracy to mu kiełbasę na grilla zostawiłam
Dziecko siostrze sprzedałam i idę pranie poskładać w chwili ciszy
Dziękuję mam taką nadziejęWszystkiego najlepszego!!! Obyś za rok świętowała już z różowym bobasem!
Ja na razie całkowicie odpuściłam. Mąż wyrozumiały ani nie nalega mówi, że będzie grzecznie czekał ile będzie trzeba. Nie po to tyle lat starałam się o dziecko aby teraz w jakikolwiek sposób ryzykować.. a duzo czytalam, ze macima sie obkurcza , czesto wystepuje krwawienie. Dość nerwow mam czekając na wizytę Bez tego też można żyć ( oczywiście nie mówię że przez x czasu ale chociaż te 2 miesiace) przed ciaza tyle się nacieszylismy sobą, że teraz chwilowa przerwa nic nie zaszkodzi a tak poza tym nawet nie mam ochoty moje libido jest poniżej 0A powiedzcie czy u was też jest taka obojętność teraz na zbliżenia intymne? Strasznie jestem negatywnie nastawiona brak ochoty i chęci. Ostatnio przez stosunek zaczęłam krwawić już bałam się że pewnie coś uszkodzilismy i po ciąży. Ale pokrwawilam troszkę i na drugi dzień był spokój, nie mam pojęcia co mogło być przyczyną..Do teraz jest wszystko ok. Ale od wtedy chęci są na poziomie 0 .
Ja mam tak jak ty wogóle mi się nie chce gdzie przed ciąża bardzo mi sie chcialo i do tego mam suchosc pochwy a nigdy wczesniej tego nie mialamA powiedzcie czy u was też jest taka obojętność teraz na zbliżenia intymne? Strasznie jestem negatywnie nastawiona brak ochoty i chęci. Ostatnio przez stosunek zaczęłam krwawić już bałam się że pewnie coś uszkodzilismy i po ciąży. Ale pokrwawilam troszkę i na drugi dzień był spokój, nie mam pojęcia co mogło być przyczyną..Do teraz jest wszystko ok. Ale od wtedy chęci są na poziomie 0 .