reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Ja mam Preglife i ciaza+, w ciaza + lubię te rozmiary dziecka wg słodyczy, zwierząt i owoców ;) ale poza tym mi jakoś ta aplikacja nie leży z wyglądu, wole Preglife. Ale może potestuje jeszcze inne bo faktycznie chciałbym gdzieś wpisywać ciśnienie ;)
To polecam Pregnancy Tracker 🙂 Ja tam wpisuje ciśnienie, są też mierniki brzucha, skurczy itd. No i też jest porównanie wielkości dziecka do owoców itd🙂

W ciąża+ fajny jest obraz USG dla każdego tygodnia. Ale też mi mniej pasuje wizualnie.

Załączniki

• IMG_6545.jpeg
    IMG_6545.jpeg
    55,8 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_6544.jpeg
    IMG_6544.jpeg
    62,6 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Dziewczyny ja się czuję fatalnie nie mam na nic siły najchętniej bym tylko leżała nie tyle co chce mi się spać co jestem po prostu słaba. Cycki dalej nie bolą na bete idę jutro a w poniedziałek mam ginekologa.

Dziewczyny ja się czuję fatalnie nie mam na nic siły najchętniej bym tylko leżała nie tyle co chce mi się spać co jestem po prostu słaba. Cycki dalej nie bolą na bete idę jutro a w poniedziałek mam ginekologa.
Ja mam dokładnie tak samo 😵‍💫 Przeleżałam cały dzień na tarasie z książką i czereśniami 👀 Nie pamiętam takiego spadku sił od dawna 😴

Gratuluje udanych wizyt i serduszek ❤🙂

Co do prenatalnych ja mialam tylko w ciazy z synem samo usg, bylo dopochwowe. Teraz tez bym chciala samo usg ale zobacze co powie na to lekarz, dla mnie to badanie z krwi to statystyka, biora tez pod uwage wiek i cala historie, czesto jest tak ze wychodzi duze ryzyko a np po amnio albo jak ktos zrobi nifty okazuje sie ze wszystko jest wporzadku i stres byl nie potrzebny 🙂

reklama
Co do aplikacji ja uzywam himommy 🙂 lubie ja za to ze moge w kazdym tyg podgladac dzidzia w 3D, jest tez porownanie do owockow i krotki opis na kazdy dzien.

Do góry