AnnaK.
Fanka BB :)
wczoraj wg opisu 6mm, wg zdjęcia z usg 0,58Dziewczyny a jakie duże są wasze fasolki ? moje maleństwo ma aż 0.68 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj wg opisu 6mm, wg zdjęcia z usg 0,58Dziewczyny a jakie duże są wasze fasolki ? moje maleństwo ma aż 0.68 cm
Gratuluje ogromnie który to tydzień i dzień u Ciebie?Ja już po wizycie dziewczyny, ale miałam stresy... ale na chwilę obecną wszystko jest ok, widać pęcherzyk ciazowy i malutki pęcherzyk żółtkowy
Badają ten bhcg i papą i lekarz na podstawie tego z krwi i usg robi takie statystki jaki prawdopodobieństwa wystąpienia np zespołu downa itp te badanie z krwi jest o wiele ważniejsze W sumie niż samo usg ale prawda jest ze jedno badanie beż drugiego nie ma sensuA tą krew to po co się pobiera?
Mocno zaciskam!Mocne kciuki!
Wiesz co nie wiem czym różni się od innych bo to moja pierwsza aplikacja jaką mampolecały ją dziewczyny, które obserwuje na insta więc sobie założyłam ale oceniam ją na bardzo plusJak oceniasz? Co ma fajnego?
DziękujęTam
Badają ten bhcg i papą i lekarz na podstawie tego z krwi i usg robi takie statystki jaki prawdopodobieństwa wystąpienia np zespołu downa itp te badanie z krwi jest o wiele ważniejsze W sumie niż samo usg ale prawda jest ze jedno badanie beż drugiego nie ma sensu
Badania prenatalbe miałam 4 w sumie i raz przez brzuch a tak dopochwowoNie normalnie przez powłoki brzuszne, więc easy i naprawde mąż to mega wsparcie przy tym badaniu i też to jest super chwila bo pierwszy raz razem słyszycie serduszko
Czy ciążę pr9wadzisz też w Gamecie?Też 12 tydzień..w rzgowie w Gamecie
Ja mam Preglife i ciaza+, w ciaza + lubię te rozmiary dziecka wg słodyczy, zwierząt i owoców ale poza tym mi jakoś ta aplikacja nie leży z wyglądu, wole Preglife. Ale może potestuje jeszcze inne bo faktycznie chciałbym gdzieś wpisywać ciśnienieJakich aplikacji ciążowych używacie? Mam Flo, którego używałam do śledzenia cyklu i Preglife.
Zastanawiam się czy jest coś jeszcze wartego uwagi...