reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Jakich aplikacji ciążowych używacie? Mam Flo, którego używałam do śledzenia cyklu i Preglife.
Zastanawiam się czy jest coś jeszcze wartego uwagi...
mam Jeszcze HiMommy i ciąża plus. Do HiMommy jest apka HiDaddy. Trochę uboższa, ale coś tata wie i mogę przesłać mu jakieś krotkie wiadomości

reklama
Jakich aplikacji ciążowych używacie? Mam Flo, którego używałam do śledzenia cyklu i Preglife.
Zastanawiam się czy jest coś jeszcze wartego uwagi...
Ja mam 4, nazbierały mi się przez moje próby 😅 HiMommy i Pregnancy Tracker mam wykupione pełne wersje, bo chyba najbardziej mi się podobają i najwięcej wnoszą 🙂
W Pregnancy Tracker prowadzę pomiary ciśnienia krwi, apka zbiera też sama dane z mojej wagi (ważę się codziennie - taki nawyk). Fajnie też pokazuje prawidłową bętę dla danego tygodnia.
Wklejam zdjęcie moich apek 🤪

Załączniki

• IMG_6543.jpeg
    IMG_6543.jpeg
    199,7 KB · Wyświetleń: 34
Do góry